- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Stres yapma aksine iyi düşün özgür olacaksın:)Evet, işte onu düşünüyorum cancagizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapma aksine iyi düşün özgür olacaksın:)Evet, işte onu düşünüyorum cancagizim
Keyifler nasıl?Hoşbulduk jennoş
Bende eiyiyim canım ama maalesef işe gidicem evdeydim izin almış patronİyiyim canım,sen nasılsın?
Bak bu iyi geldiStres yapma aksine iyi düşün özgür olacaksın:)
Yanına 1 kişi refakatçi gidebiliyor. Annem babamla gidecek. İmkanın varsa yanına birini alabilirsin.İnşallah ,başım dönmesin eve gelene kadar bana yeter:)
Hıc bısey olmayacak asınolunca rahatlıcaksın inşallah cennam coviddende tam koruma inşallah olumsuz dusunme hiçEvet, işte onu düşünüyorum cancagizim
Aa,boşa sevindin o kadar,ama neyse bir kaç gün bari dinlendin :)Bende eiyiyim canım ama maalesef işe gidicem evdeydim izin almış patron
Onu bilmiyordum bakayim o zaman biYanına 1 kişi refakatçi gidebiliyor. Annem babamla gidecek. İmkanın varsa yanına birini alabilirsin.
Aa kamuda degılmıydın minnoş sen ben oyle hatırladımBende eiyiyim canım ama maalesef işe gidicem evdeydim izin almış patron
İnşallah canım benimHıc bısey olmayacak asınolunca rahatlıcaksın inşallah cennam coviddende tam koruma inşallah olumsuz dusunme hiç
2. aşıyıda oldun mu tamamdırBak bu iyi geldi
Evet biri gelsin yanında ne olur ne olmaz:)Onu bilmiyordum bakayim o zaman bi
İyi sayılır jenna taşınma işleri olduğundan biraz yorgunum zaten hiçbir şey de yapasım yok idare ediyoz işte senin nasılKeyifler nasıl?
İnşallah, en kısa zamanda askom,sonra da eski günlere dönelim2. aşıyıda oldun mu tamamdır
Darısı bize inşaallah
Ahhhhh inşaallahİnşallah, en kısa zamanda askom,sonra da eski günlere dönelim
Havalar da sıcak, Allah kolaylık versin Ben iyiyim, keyfim yerinde şükürİyi sayılır jenna taşınma işleri olduğundan biraz yorgunum zaten hiçbir şey de yapasım yok idare ediyoz işte senin nasıl
Bir şey olmayacak cancağzım, rahat olEvet, işte onu düşünüyorum cancagizim
Amin askom aminAhhhhh inşaallah
Bayağı toparladınız mı:)İyi sayılır jenna taşınma işleri olduğundan biraz yorgunum zaten hiçbir şey de yapasım yok idare ediyoz işte senin nasıl
İnşallah cancağızım,sağolasinBir şey olmayacak cancağzım, rahat ol