- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benim kıza bisey olmadi masallah 2aşidada tabiki her bünyeye göre degisir annemdede bisey olmadiAşıdan sonra başım döner mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kıza bisey olmadi masallah 2aşidada tabiki her bünyeye göre degisir annemdede bisey olmadiAşıdan sonra başım döner mi acaba?
Babam da şimdi asi vurulmaya gidecek şehir Hastanesi'ne. Sen de mi bugün vurulacaksın?Aşıdan sonra başım döner mi acaba?
Yok asko,tansiyonum düşüktür hep,aşıdan hemen sonra acaba düşer mi diye düşündüm:)Annemde ,abimde,kv lerde belirti olmadı:)
İlk gün kendinizi yormayın demişlerdi:)
Sağolasın elticimAfiyet olsun
İnşallah canımBenim kıza bisey olmadi masallah 2aşidada tabiki her bünyeye göre degisir annemdede bisey olmadi
Stresten düşebilirYok asko,tansiyonum düşüktür hep,aşıdan hemen sonra acaba düşer mi diye düşündüm:)
Yarin öğlende benim aşımBabam da şimdi asi vurulmaya gidecek şehir Hastanesi'ne. Sen de mi bugün vurulacaksın?
Yarım saat bekletiyorlar:)Yok asko,tansiyonum düşüktür hep,aşıdan hemen sonra acaba düşer mi diye düşündüm:)
İyi akşamlar canımCanimmm
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Hadi insallahYarım saat bekletiyorlar:)
Diğer aşı olsa olur ama bunda sıkıntı olmuyor:)
Etiket i başı nasılsın canımm
hosgeldinJennoş
İyiyim canım,sen nasılsın?Etiket i başı nasılsın canımm
Bize kimbilir hangi aşı denk gelecek:)Rahat ol bak ne güzel aşını olacaksın,daha rahat olacaksın:)Hadi insallah
Kocamın dayısı ve anneannesine hiç bir sızı dahi olmadı. İnşallah senin de öyle olur.Yarin öğlende benim aşım
Burdaa duaları okuyodum cennam
Evet, işte onu düşünüyorum cancagizimStresten düşebilir
Hoşbulduk jennoşhosgeldin
İnşallah ,başım dönmesin eve gelene kadar bana yeter:)Kocamın dayısı ve anneannesine hiç bir sızı dahi olmadı. İnşallah senin de öyle olur.