- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Heee ordan aklimda kaldı zaar mervişim ❤Hayır sosyalim ama göçmeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee ordan aklimda kaldı zaar mervişim ❤Hayır sosyalim ama göçmeniz
Canım çekçekti amaaa ondan yani evvoşum
Olabilir kuzumHeee ordan aklimda kaldı zaar mervişim ❤
Çorbayı aldın dimiOlabilir kuzum
Maşallah aman iyi olBen iyiyim çok şükür
Hep iyi olalim insallahMaşallah aman iyi ol
İnşallah hocam maşallahHep iyi olalim insallah
Canım tatlı sıcak şerbet soğuk olacakFırından çıkar çıkmaz şerbeti dökeceksinNevoş şimdi ben kendime bi tane tatlı buldum ama şerbet olayını ayarlayamiyorum ya serbeti tam.cekmiyo onu nasıl yapabilirim ben ,hata nerde olabilir
Kutsal sarma sarma haftasını nasıl es geçersinizYooook
Meleğim gerçekten de dersteydim. Bitince diş randevum vardı o bahaneyle eksiklerimi de aldım geldim...Benden de selamlar sevgilerElhan öğretmenim muhtemelen derstesinizdir selamlar
Aldım mesajı nevoşumCanım tatlı sıcak şerbet soğuk olacakFırından çıkar çıkmaz şerbeti dökeceksin
Haftamız kutlu olsun FilizCanBen sardim
Çünkü oruçluyken sarma sarmak mıKutsal sarma sarma haftasını nasıl es geçersiniz
Afiyet şeker olsun löp löp et olsunHaftamız kutlu olsun FilizCan
Bir dönem o hatayı bende yapmıştım.Test edip onayladımAldım mesajı nevoşum
Markete çıktım cancağzım, dönüş yolundayım
Geçmiş olsun ablamMeleğim gerçekten de dersteydim. Bitince diş randevum vardı o bahaneyle eksiklerimi de aldım geldim...Benden de selamlar sevgiler
İftarın bereketli ve sağlıklı geçsin canım. Birazdan İzmir köfte yapmaya başlayacağım. Sende ne var kuzum
Sağ ol bebeğimAmaan,kolay gelsin bebisim
Keşke doğru bilseydin tatlımHadi yaaa ben mi yanlış biliyorum
Bayılırım şekerpareyi nevoş kurabiye niyetine yemiştik napalimBir dönem o hatayı bende yapmıştım.Test edip onayladım
Şekerpare yapmadım bu yıl aslında ne güzel olur.