- 24 Eylül 2018
- 97.193
- 292.499
Bereketli olsunSipariş üzerine çalışılir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsunSipariş üzerine çalışılir
Amin hemsom hadi inşBereketli olsun
Amin hemsom.Amin hemsom hadi inş
Bakil geleyim görmedimSen ödüllere gidip bakmadin galiba minikim
Çok ayıp paylaştım görmedinmi
Doğru kirazcıdır o kirazlı yapardı insan pühhhYok kuzum,kiraz seviyor diye dedim
Bam miniğimBakil geleyim görmedim
Nasil olmuşta çilekli yapmış bilmemDoğru kirazcıdır o kirazlı yapardı insan pühhh
Gördüm güzelmişBam miniğim
O hengamede ihanet ettiyse artık cennamNasil olmuşta çilekli yapmış bilmem
Evet minik güzeldi keselerine bereket ❤Gördüm güzelmiş
şu an alsem çıldırıyor. unvanı olan biri var. ısrarla her gün bi şeyi anlatıyorum. 10 gün birine "bu işi ben yapmıyorum" desen artık 11. gün anlar senin o işi yapmadığını. ben 1 senedir anlatamadım bu öküz kafalıya. bugün 2 kez telefonda anlattım, en sonunda da herkesin olduğu grupta yazdım ben bu işi yapmıyorum diye. sadece bugün 3 kez anlattım! Allah sınıyor beni şu an.Anarşik alsem
Yorgun hissediyor sen jennacım
Kurbaneeekkkkkk kirazımmmmHele minnoş minnoş minnoş oy masallah size anası kızı
Anaaaaaaaaaaa ne olmuşşşşş E Elif_Eylul olmuşşşşşşş beğenmedmE Elif_Eylul fülüzüm seni fülüzüm diye etiket yapıyom ya
Canm jennaaammmmmm
Bunu etiketlemeyn
Piyasada kiraz kalmamış evvoşDoğru kirazcıdır o kirazlı yapardı insan pühhh
Naletşu an alsem çıldırıyor. unvanı olan biri var. ısrarla her gün bi şeyi anlatıyorum. 10 gün birine "bu işi ben yapmıyorum" desen artık 11. gün anlar senin o işi yapmadığını. ben 1 senedir anlatamadım bu öküz kafalıya. bugün 2 kez telefonda anlattım, en sonunda da herkesin olduğu grupta yazdım ben bu işi yapmıyorum diye. sadece bugün 3 kez anlattım! Allah sınıyor beni şu an.
Ben sana alırım kilosu 250 liradanPiyasada kiraz kalmamış evvoş
Kurbaneeekkkkkk kirazımmmm
Anaaaaaaaaaaa ne olmuşşşşş E Elif_Eylul olmuşşşşşşş beğenmedm
Canm jennaaammmmmm
Bunu etiketlemeyn
bence aptal bu kadar anlamamak için beyinde bir problemi olmalı
Hediyeni aldım kabul ettim minikimBen sana alırım kilosu 250 liradan
Işine gelmiyordurbence aptal bu kadar anlamamak için beyinde bir problemi olmalı