- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Bir sonraki tatlı tarifinde kullan artık :))Hediyeni aldım kabul ettim minikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sonraki tatlı tarifinde kullan artık :))Hediyeni aldım kabul ettim minikim
Bazıları gerçekten siz oluyor rol yapmiyor olabilirIşine gelmiyordur
En büyük hayalim kirazlı tatlı yapmak şuan minikimBir sonraki tatlı tarifinde kullan artık :))
Işte bunlarında o mevkide olması düşündürücü minikimBazıları gerçekten siz oluyor rol yapmiyor olabilir
yok beee. emeklisi gelmiş koltukta oturmaya devam ederse böyle olur.Işine gelmiyordur
Ya şimdi siyasete girmek istemiyorum eşimde hep şöyle der ben elektrikçi yım ama mühendislerin bir çoğu eline tornovida alıp neyi nereye bağlayacağni bilmiyorIşte bunlarında o mevkide olması düşündürücü minikim
Fazla yağdan bence Beynini yağ bağlamışyok beee. emeklisi gelmiş koltukta oturmaya devam ederse böyle olur.
Off aynen minikim yaaa iş başka yere gidiyoYa şimdi siyasete girmek istemiyorum eşimde hep şöyle der ben elektrikçi yım ama mühendislerin bir çoğu eline tornovida alıp neyi nereye bağlayacağni bilmiyor
muhtemelenFazla yağdan bence Beynini yağ bağlamış
Oldu artıkın beyaKurbaneeekkkkkk kirazımmmm
Anaaaaaaaaaaa ne olmuşşşşş @Filizzz16 olmuşşşşşşş beğenmedm
Canm jennaaammmmmm
Bunu etiketlemeyn
Kiraz zamanı bizim buraPiyasada kiraz kalmamış evvoş
Iyi ki hamile diilim evvoşumOldu artıkın beya
Kiraz zamanı bizim bura
Iyi ki hamile diilim evvoşum
Hayır sosyalim ama göçmenizOriana mervisko sende trakyaliydin dimi
Nasılsın canım ?Canımmm
KuzumKurbaneeekkkkkk kirazımmmm
Anaaaaaaaaaaa ne olmuşşşşş @Filizzz16 olmuşşşşşşş beğenmedm
Canm jennaaammmmmm
Bunu etiketlemeyn
Ben iyiyim çok şükürYorgun hissediyor sen jennacım
Amaan,kolay gelsin bebisimşu an alsem çıldırıyor. unvanı olan biri var. ısrarla her gün bi şeyi anlatıyorum. 10 gün birine "bu işi ben yapmıyorum" desen artık 11. gün anlar senin o işi yapmadığını. ben 1 senedir anlatamadım bu öküz kafalıya. bugün 2 kez telefonda anlattım, en sonunda da herkesin olduğu grupta yazdım ben bu işi yapmıyorum diye. sadece bugün 3 kez anlattım! Allah sınıyor beni şu an.