- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Hadi yaaaa neden oyle bısey yapma ihtiyacı duydu acaba yerınde gozumu vardı acaba ablaBirara çakmam vardı ama artık yok
Nevrestee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaaaa neden oyle bısey yapma ihtiyacı duydu acaba yerınde gozumu vardı acaba ablaBirara çakmam vardı ama artık yok
Nevrestee
Arada denk geliyor yorumları,hoş bir kadın belliO bezmezAksine Filiz'i sevmiştir
Baklava çeştleri olacak dimi ablaBayram tatlıları
Koltuğa göz dikenin sonu hep hüzünlü olduHadi yaaaa neden oyle bısey yapma ihtiyacı duydu acaba yerınde gozumu vardı acaba abla
Evet cennam oyle olmasın dıye mesajı tamamen kapatıp yenıden yazıyorum genelde @ yapıp yazdıktan sonra slince eskisini hafızada tutuyor site yaaBazen silinmiyor da,öyle kalıyor insan
Bdv de çok kavga çıkarıyorduHatta bir defasında enlerde ondan kaynaklı beni asabiye aday göstermişlerdiHadi yaaaa neden oyle bısey yapma ihtiyacı duydu acaba yerınde gozumu vardı acaba abla
Banada bir ara bişey paylaşmıştı çok mutlu olmuştumArada denk geliyor yorumları,hoş bir kadın belli
Sitwnin kapıları tamamen kilitleniyo dimi cennam nevresteeee ne ya bı ınsan nıye yapar oyleKoltuğa göz dikenin sonu hep hüzünlü oldu
Evet canım,iyi ki aktif uyeler olmuyor da ,arada kayniyorlarEvet cennam oyle olmasın dıye mesajı tamamen kapatıp yenıden yazıyorum genelde @ yapıp yazdıktan sonra slince eskisini hafızada tutuyor site yaa
Öyle yapalım diyorumBaklava çeştleri olacak dimi abla
Ay cok guldüm yaa hay allahım nereye gitti sımdı o nickmi değiştirdi acabaBdv de çok kavga çıkarıyorduHatta bir defasında enlerde ondan kaynaklı beni asabiye aday göstermişlerdi
Aynen oyle cennamEvet canım,iyi ki aktif uyeler olmuyor da ,arada kayniyorlar
Hadi hayırlı olsun abla neler gelecek acabaÖyle yapalım diyorum
Cok ceşit cıkarmı abla oyle peki bide labne nasıl olucak pekiÖyle yapalım diyorum
uzun zamandır seri öpmedim,öpeyim canımıAynen oyle cennam
İyi olur inşaallahHadi hayırlı olsun abla neler gelecek acaba
He bide labne vardı nereye katacan orişim senCok ceşit cıkarmı abla oyle peki bide labne nasıl olucak peki
İnşallah ablacımİyi olur inşaallah
Pasta uygun olur mu canımCok ceşit cıkarmı abla oyle peki bide labne nasıl olucak peki
Oh yaaa valla unutmusum bende koşturmacadan cennaamm cok iyi geldiii öpücüğüne saglııııkuzun zamandır seri öpmedim,öpeyim canımı