- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Hamuruna süt veya yoğurt yerineHe bide labne vardı nereye katacan orişim sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamuruna süt veya yoğurt yerineHe bide labne vardı nereye katacan orişim sen
Oh yaaa valla unutmusum bende koşturmacadan cennaamm cok iyi geldiii öpücüğüne saglıııık
Neden kızıyosun kiiPasta uygun olur mu canım
Canım zaten en fazla 10-12 kişi katılır.O kadar çeşit var
Hazır baklava hamurunda pekiiHamuruna süt veya yoğurt yerine
Yok ya soruyorum fikir verinNeden kızıyosun kii
Abla baklava hamuru çok hasas onu normalde bile kıvamını tuturamasan açmakta bile sıkıntı oluyor nasıl olur bilemem tabiHamuruna süt veya yoğurt yerine
Arasına sürünHazır baklava hamurunda pekii
Bence sıkıntı olmaz.Abla baklava hamuru çok hasas onu normalde bile kıvamını tuturamasan açmakta bile sıkıntı oluyor nasıl olur bilemem tabi
Antep delisiHarika olur bence ,Antepli Antepli
Yok ya soruyorum fikir verin
Yıne mantıklı düşünmüşüm ozamanArasına sürün
Hiç denedinizmi labnede daha önce abla yapıldımıBence sıkıntı olmaz.
Ya hiç bilmiyorum ya da yapmaya gözü kesmeyene pasta verelim Chesecake 1.oldu o daha verilmez diğerleri alınsın.Ben bilemedimde abla ondan yazdım ya yufkasını kendı yapacaklar desiğin gibi hamuruna koyabilirde haZır baklava yufkası kullananlarda acaba iç harcını koyarken yufkaya sürse olur mu
Yok yapmadık ama süt veya yoğurt yerine bence olur.Hiç denedinizmi labnede daha önce abla yapıldımı
Ama baklavaların yanında pastada olmazki abla gozumuz baklavalara kayarYa hiç bilmiyorum ya da yapmaya gözü kesmeyene pasta verelim Chesecake 1.oldu o daha verilmez diğerleri alınsın.
Bu kadr reklama bana baklava falan yollasinlar değil miAntep delisi
Sen yeşillik sevıyosun cennamBu kadr reklama bana baklava falan yollasinlar değil mi
İşte baklavada alan çok olur mu onu bilemedimKeşke onun yerine iftar sofraları yapsaydıkAma baklavaların yanında pastada olmazki abla gozumuz baklavalara kayar