- 8 Haziran 2013
- 57.458
- 152.556
- 898
Fevkaladenin fevkindeYaaa unutulmazların arasına girdi ama ne haberrrr![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fevkaladenin fevkindeYaaa unutulmazların arasına girdi ama ne haberrrr![]()
![]()
Ne cok rüzgar oluyor sizinde orda yahu yasiBuranın camlarından da fiyyyuuu diye rüzgar sesi kesilmiyor bugün
Az kaldı, uçacağız![]()
Kolay gelsin mavişNeyse ev temizliyorum. Süpürdüm silmeye geçtim byyss![]()
![]()
Var ama yokYok mu ki![]()
TişikirlirFevkaladenin fevkinde![]()
O nasıl oluyor evvosum deniz gormuyo ev yanı ondan mııVar ama yok![]()
Biz fülüz diyoruzBencede fülüz16 nasıl ama![]()
Kolay gelsinNeyse ev temizliyorum. Süpürdüm silmeye geçtim byyss![]()
![]()
Az görüyor ama girmek babında dedim sitenin havuzu var onada girmiyom kapalı olduğum için denize gidiyorduk haftada 3 4 kere ama virüsten dolayı hasret kaldıkO nasıl oluyor evvosum deniz gormuyo ev yanı ondan mıı![]()
Yaa turızm zamanınacarlar her yeri merak etme evvosum sakin bir koy bulur serinlersnizAz görüyor ama girmek babında dedim sitenin havuzu var onada girmiyom kapalı olduğum için denize gidiyorduk haftada 3 4 kere ama virüsten dolayı hasret kaldık![]()
Zaten turistlere yaradı bu hastalık onlara yasak yok bir ara gittik ama öyle böyle değil doluluk oranı mervişim sağlık olsunda inşallah o günlerde gelirYaa turızm zamanınacarlar her yeri merak etme evvosum sakin bir koy bulur serinlersniz![]()
İnşallah evvosum saglıkla kurtuluruz su virüs illetinden umarımZaten turistlere yaradı bu hastalık onlara yasak yok bir ara gittik ama öyle böyle değil doluluk oranı mervişim sağlık olsunda inşallah o günlerde gelir![]()
Amin inşallah yarabbimİnşallah evvosum saglıkla kurtuluruz su virüs illetinden umarım![]()
Sagol elifim