- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Fevkaladenin fevkindeYaaa unutulmazların arasına girdi ama ne haberrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fevkaladenin fevkindeYaaa unutulmazların arasına girdi ama ne haberrrr
Yok mu kiDeniz olacaktı varya üffff
Ne cok rüzgar oluyor sizinde orda yahu yasiBuranın camlarından da fiyyyuuu diye rüzgar sesi kesilmiyor bugün
Az kaldı, uçacağız
Kolay gelsin maviş ❤Neyse ev temizliyorum. Süpürdüm silmeye geçtim byyss
Var ama yokYok mu ki
TişikirlirFevkaladenin fevkinde
O nasıl oluyor evvosum deniz gormuyo ev yanı ondan mııVar ama yok
Biz fülüz diyoruzBencede fülüz16 nasıl ama
Kolay gelsinNeyse ev temizliyorum. Süpürdüm silmeye geçtim byyss
Allah iyilik versin ablacım bnde çok girmedim bu aralar o yüzden ❤
Evet bizce fülüz16Biz fülüz diyoruz
Az görüyor ama girmek babında dedim sitenin havuzu var onada girmiyom kapalı olduğum için denize gidiyorduk haftada 3 4 kere ama virüsten dolayı hasret kaldıkO nasıl oluyor evvosum deniz gormuyo ev yanı ondan mıı
Yaa turızm zamanınacarlar her yeri merak etme evvosum sakin bir koy bulur serinlersnizAz görüyor ama girmek babında dedim sitenin havuzu var onada girmiyom kapalı olduğum için denize gidiyorduk haftada 3 4 kere ama virüsten dolayı hasret kaldık
Zaten turistlere yaradı bu hastalık onlara yasak yok bir ara gittik ama öyle böyle değil doluluk oranı mervişim sağlık olsunda inşallah o günlerde gelirYaa turızm zamanınacarlar her yeri merak etme evvosum sakin bir koy bulur serinlersniz
İnşallah evvosum saglıkla kurtuluruz su virüs illetinden umarımZaten turistlere yaradı bu hastalık onlara yasak yok bir ara gittik ama öyle böyle değil doluluk oranı mervişim sağlık olsunda inşallah o günlerde gelir
Amin inşallah yarabbimİnşallah evvosum saglıkla kurtuluruz su virüs illetinden umarım
HayırSarmalar sarıldı mı
Sagol elifimAaaaa süprüzzzzzzzz E Elif_Eylul