- 24 Eylül 2018
- 99.010
- 295.989
- 698
Riske girme bence de cancağızımYarın öğlene kadar niyetlemem belki cancağzım, duruma göre hareket ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Riske girme bence de cancağızımYarın öğlene kadar niyetlemem belki cancağzım, duruma göre hareket ederim![]()
Tamam kargolarimBulursan, benimkini de yolla![]()
Öyle valla bitti baksana cennam nasıl geçti anlamadık yineEvet canım,vücut tam alışıyor,Ramazan bitiyor![]()
Buscopan var mı evde?Geçmiş olsun yasomsanırım evet ama durup durup vuruyor bu kes
![]()
Allah tekrarını nasip etsinÖyle valla bitti baksana cennam nasıl geçti anlamadık yine![]()
Hee 01Konyaa bacım senben o 6. Hissine gurban guzuuuum
![]()
Senin Ezo gelin olmuş, nişanlı değilcennam ya
❤Amin inşallah![]()
![]()
Yasom inanki uzun yıllardır ağrı kesici içmiş indan değilimdir ilaç çok mecbur olmadıkça içmem sıcak su torbası var ama şuan çekilecek dert değil ben eskiden böyle değildim biliyornusun kürtajdan sonra sürekli bir kasık sancı hali var doktorada gittim bişey görünmediBuscopan var mı evde?
Adanalilarda konyalilarda sıcak kanlidir ondan zaarHee 01![]()
Bende sen gibi oldum düşükten sonra.Yasom inanki uzun yıllardır ağrı kesici içmiş indan değilimdir ilaç çok mecbur olmadıkça içmem sıcak su torbası var ama şuan çekilecek dert değil ben eskiden böyle değildim biliyornusun kürtajdan sonra sürekli bir kasık sancı hali var doktorada gittim bişey görünmedi![]()
Benimki gelin oldu gitti şimdi çekiyodur kaynatadanSenin Ezo gelin olmuş, nişanlı değilhemen aklıma sen geldin
![]()
Kaynatadan çekmek deyince,Benimki gelin oldu gitti şimdi çekiyodur kaynatadan![]()
Geçmiş olsun kıyamam fıstığım yaYasom inanki uzun yıllardır ağrı kesici içmiş indan değilimdir ilaç çok mecbur olmadıkça içmem sıcak su torbası var ama şuan çekilecek dert değil ben eskiden böyle değildim biliyornusun kürtajdan sonra sürekli bir kasık sancı hali var doktorada gittim bişey görünmedi![]()
Ah yasom ne diyim işte daha bir çok sorun ama nasip ne edekBende sen gibi oldum düşükten sonra.
Evvelinde ne sancı, ne bacaklarda kasılma ne de mide bulantısı olmazdı. Şimdi regl olunca, her illet boy gösteriyor![]()
Bugün öyle bir dokturdum ki eşime yutkindu sadece
Oyy perişim çok şükür geçici allah başka dert vermesin inaşllah bende sana kıyamamGeçmiş olsun kıyamam fıstığım ya![]()