- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
O zaman tok içeceksinGün-de iki defa tok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman tok içeceksinGün-de iki defa tok
Çok geçmiş olsun. Pco den dolayı mı şekerin çıkıyor?Metformin canım, şeker ilacı
Önceki günlerde bişey olmadi zaten yasi bugün oldu öyle bi halsizlikO zaman tok içeceksin
En az 1 ayBugün beşinci gün nevoş
Tüp bebek tedavilerimde insülin direnci için vermişti dr. Pcos tedavisi için veriliyor, ama benim ailemde şeker hastalığı olduğu için, sürekli kullanıyorumÇok geçmiş olsun. Pco den dolayı mı şekerin çıkıyor?
Şeker ilacı halsizlik yapmıştı bende, ama hep ishal olduğum için normaldi halsizlikÖnceki günlerde bişey olmadi zaten yasi bugün oldu öyle bi halsizlik
Inş çabuk geçer nevoşEn az 1 ay
Bende hiç ishal yapması keşke yapsaydı hafif bulantı yapiyo o kadar yasiŞeker ilacı halsizlik yapmıştı bende, ama hep ishal olduğum için normaldi halsizlik
İnşaallah canım tiroid ilacınada yeni mi başladınInş çabuk geçer nevoş
Bağırsakların çalışsa bulantı yapmaz canımBende hiç ishal yapması keşke yapsaydı hafif bulantı yapiyo o kadar yasi
Evet ona da aynı anda başlamış oldum nevoşİnşaallah canım tiroid ilacınada yeni mi başladın
Aslında şeker ilacı çok fena ishal yapar ben anlamadım bunuBağırsakların çalışsa bulantı yapmaz canım
Oda etkiliyor canımEvet ona da aynı anda başlamış oldum nevoş
Tiroit ilacı ile birleşince, etkileşim yapmıştır belkiAslında şeker ilacı çok fena ishal yapar ben anlamadım bunu
Sabah tek o nevoş allahtanOda etkiliyor canım
Belkide yasican, bu kadar dirençli olmamalıydım bagirsak konusundaTiroit ilacı ile birleşince etkileşim yapmıştır belki
Maksimum 1 aya toparlar canım şifa olsunSabah tek o nevoş allahtan
Ah ,kalbim Yaksamlar tatlım ❤Güzel Jennam Hayallerimin nazenin hatunu Yakşamlar
Hergün biraz daha az yeme isteği oluyorİftarda pizzayı fazla kaçırdım (2 küçük dilim).
Kendimi çatlayacak gibi hissediyorum