- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.279
- 698
Kara Murat fatihin fedaisi gelirse anca görür profiliniBen mi? Ne ara yapmışım bunları valla anlamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kara Murat fatihin fedaisi gelirse anca görür profiliniBen mi? Ne ara yapmışım bunları valla anlamadım.
Beter olduk beterCoğrafyacı değil, Tarih öğretmeni mübarek
Profilin tamamen kapalı onuda biliyorsun değil miBen mi? Ne ara yapmışım bunları valla anlamadım.
Stalka gerek yok hemşom, siz sorun ben söylerim size.Kara Murat fatihin fedaisi gelirse anca görür profilini
Profil resmine bakıp çıkacaktık hemsomStalka gerek yok hemşom, siz sorun ben söylerim size.
Tamamen kapalı nasıl oluyor, kısmen kapalısı da var mı? Yazdıklarım çat diye çıkmasın isteyip bir şeyler yapmıştım ama o mu oluyor?Profilin tamamen kapalı onuda biliyorsun değil mi
Bence bilmiyorProfilin tamamen kapalı onuda biliyorsun değil mi
Sadece takip ettiklerim butonu var, onlar harici profiline giremezTamamen kapalı nasıl oluyor, kısmen kapalısı da var mı? Yazdıklarım çat diye çıkmasın isteyip bir şeyler yapmıştım ama o mu oluyor?
Takip ettiklerin bakacak şekilde ayarlayabilirsinTamamen kapalı nasıl oluyor, kısmen kapalısı da var mı? Yazdıklarım çat diye çıkmasın isteyip bir şeyler yapmıştım ama o mu oluyor?
Sen iste ben sana Whatsapp ppmi de atarım.Profil resmine bakıp çıkacaktık hemsom
Tam karantina şu an ,marketler bile kapalı sendeTamamen kapalı nasıl oluyor, kısmen kapalısı da var mı? Yazdıklarım çat diye çıkmasın isteyip bir şeyler yapmıştım ama o mu oluyor?
Çok güzelmiş gercektenSen iste ben sana Whatsapp ppmi de atarım.
Annen değil miSen iste ben sana Whatsapp ppmi de atarım.
Çok mantıklı bir olaymış. Yapayım ben onu.Takip ettiklerin bakacak şekilde ayarlayabilirsin
Hayır ama anneme çok benzediği için seviyorum bu fotoğrafı. Aynı onun da var böyle pozu. Bu kadın Semra Sar. Yeşilçam oyuncusu.Annen değil mi
Çok mantıklı bir olaymış. Yapayım ben onu.
Anneyi nereden biliyorsunAnnen değil mi
Badges ve emoji skoru ne oluyor Nevoş?
Madalya ve beğeni canım:)Badges ve emoji skoru ne oluyor Nevoş?