- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.426
- 598
Takipleşme diye bir şey mi var?Ekranı büyütüp baktım cancağzım, beni de takipte değil kendisi![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Jenna16](/data/avatars/s/909/909513.jpg?1625340067)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipleşme diye bir şey mi var?Ekranı büyütüp baktım cancağzım, beni de takipte değil kendisi![]()
Yazalım bir kenara cancağızımEkranı büyütüp baktım cancağzım, beni de takipte değil kendisi![]()
Güzel olsun beklerizHala yok ablacmben oyun bozanlık yapıorm
Bende kim bitirdi bunları diorm
Doğumda takacaktm versenize bana![]()
Canıma tak etti.
Canımm ben sana yaptırırım en şaşalı en incili en parlaklardan sen ne diyorsun Şanimiza yakissinHala yok ablacmben oyun bozanlık yapıorm
Bende kim bitirdi bunları diorm
Doğumda takacaktm versenize bana![]()
İzle seçeneği var ya hemsocugum
Yaz canımTamam canım arıyorum birşeyler ama bulamıyorum yazarım artık![]()
Ettim az evvel, bildirimi gelmedi mi?
Sen bizi takip etmiyor musun
Sen sıkıntıları halledebildin mi tamamen ?Tamam canım arıyorum birşeyler ama bulamıyorum yazarım artık![]()
Yok ben öyle şatafat sevmem sade olsnCanımm ben sana yaptırırım en şaşalı en incili en parlaklardan sen ne diyorsun Şanimiza yakissin![]()
![]()
Bu çok iyi oldu diğeri gerçekten yaşlı gosteriyordu seniCanıma tak etti.![]()
Tamam kınamayın ya. Takip edince ne oluyor hemen edeyim ahskajksjaSen bizi takip etmiyor musun![]()
Yok ben öyle şatafat sevmem sade olsn![]()
Sade zaten bu anlattığım Gold demedim kiYok ben öyle şatafat sevmem sade olsn![]()
Takip etmiş oluyoruz,güzel bir şeyTamam kınamayın ya. Takip edince ne oluyor hemen edeyim ahskajksja
Amin inşallah canımBu arada bugün hıdırellez ya..
Rabbim dün dualarınızı kabul etsin inşallah
Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın, herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah![]()
Amin canımBu arada bugün hıdırellez ya..
Rabbim dün dualarınızı kabul etsin inşallah
Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın, herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun inşallah![]()
BDV’de de birkaç kere bana teyze muamelesi yaptılar. Şimdi onlar düşünsün.Bu çok iyi oldu diğeri gerçekten yaşlı gosteriyordu seni![]()