Profil açık ama mesaj yazılmıyorBadges ve emoji skoru ne oluyor Nevoş?
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil açık ama mesaj yazılmıyorBadges ve emoji skoru ne oluyor Nevoş?
İnstadanAnneyi nereden biliyorsun![]()
Nasıl aklında tuttun ben kendi hesabını bile hatırlamıyorumİnstadan
Etiketlemişti annesini KK hesabında![]()
Aklımda o da elticimNasıl aklında tıttun ben kendi hesabını bile hatırlamıyorum![]()
Anneme de gelmiş o günkü arkadaşlık istekleri. Sonra tövbe ettim ajdjajksjaİnstadan
Annemin adını hatırlıyor olamaz, yaygın bir isim değilNasıl aklında tuttun ben kendi hesabını bile hatırlamıyorum![]()
Çok geç sildinAnneme de gelmiş o günkü arkadaşlık istekleri. Sonra tövbe ettim ajdjajksja
Yok, soyadını hatırlıyorumAnnemin adını hatırlıyor olamaz, yaygın bir isim değil![]()
Buraya yazdığın için değil oradan takibe almışlardırİnstadan
Niyeyse silmek gelmedi hemen aklıma. O gün alıklığım üzerimdeydi herhalde.Çok geç sildin![]()
HatırlıyorAnnemin adını hatırlıyor olamaz, yaygın bir isim değil![]()
Biliyoruz. Benim adımı bile hatırlamıyorsun, annemi nerden hatırlayacaksınVayyyBen hemen sildim aklımdan
![]()
Sen bana verirsen hatırlarım yoksa yokBiliyoruz. Benim adımı bile hatırlamıyorsun, annemi nerden hatırlayacaksın![]()
Benim koca sitede kişisel bilgilerimi verdiğim tek insansın Nevoş. Ama tabii benden çok var biliyorum. Sen de haklısın, hangi birini aklında tutacaksınSen bana verirsen hatırlarım yoksa yok![]()
Ben her gün mesaj atıyorum telefonum bu diye, aramasını bekliyorum, bir türlü aramıyor. çaldurup kapatmıyor bileBenim koca sitede kişisel bilgilerimi verdiğim tek insansın Nevoş. Ama tabii benden çok var biliyorum. Sen de haklısın, hangi birini aklında tutacaksın![]()
Ben adresi iletirim canım bakmam bileBenim koca sitede kişisel bilgilerimi verdiğim tek insansın Nevoş. Ama tabii benden çok var biliyorum. Sen de haklısın, hangi birini aklında tutacaksın![]()
O kişisel bilgileri sahibine ulaştırıp, hemen siliyorBenim koca sitede kişisel bilgilerimi verdiğim tek insansın Nevoş. Ama tabii benden çok var biliyorum. Sen de haklısın, hangi birini aklında tutacaksın![]()
Bana atmadın ki, arayayımBen her gün mesaj atıyorum telefonum bu diye, aramasını bekliyorum, bir türlü aramıyor. çaldurup kapatmıyor bile![]()