- 24 Eylül 2018
- 98.641
- 295.278
- 698
Yakından bakilamiyor, baktım da beni takip etmiyormuş benim hemso
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakından bakilamiyor, baktım da beni takip etmiyormuş benim hemso
Oysa her çorba kategorisinde yapılırBen çorba olarak bakmadığım için hiç düşünmedim![]()
Evet ya üç tane aldım ben iki kızlara bir kendime hoşuma gittiCanım jennam
Ovvvv geçmiş olsun kaymaklım
Anaaaaa kukrişim bimdenmi gıı bu
Ben bulamadm
Bana kargola![]()
Ben yandım benBu hikayede de yanan ben oldum.Benim ne suçum var. Antepli bile değilim yav ahsjajjs
Aynen bende beğendim
Geçmiş olsun
Ya ben göremiyorum biliyor musun cidden hiç göremiyorum hala çözemedim siteyiOysa her çorba kategorisinde yapılır![]()
Eskiden her yerde bunu kullanırdım. Bir tanıdık görse anlar. Yine kendi kendimi ifşa ettiğim bir gün...
Peki orda corba diye neye diyorlar?Şiveydiz bile çorba değilmişOysa her çorba kategorisinde yapılır![]()
Mercimek, ezogelin falan.Peki orda corba diye neye diyorlar?Şiveydiz bile çorba değilmiş![]()
Yemek bölümünü bana sor ben yol göstereyimYa ben göremiyorum biliyor musun cidden hiç göremiyorum hala çözemedim siteyi![]()
Aynen ana yemektirPeki orda corba diye neye diyorlar?Şiveydiz bile çorba değilmiş![]()
Teşekkür ederim nevoşumGeçmiş olsun![]()
O konuda hemfikiriz bariMercimek, ezogelin falan.![]()
Ekranı büyütüp baktım cancağzım, beni de takipte değil kendisiYakından bakilamiyor, baktım da beni takip etmiyormuş benim hemso![]()
Sen olduğunu düşünmüştümsağ ol balım
benden sekip yasoya gitti, iyi ki de gitmiş![]()
Hala yok ablacm
Bende kim bitirdi bunları diormEvet ya üç tane aldım ben iki kızlara bir kendime hoşuma gitti![]()
Öyleymiş askomAynen ana yemektir![]()
Tamam canım arıyorum birşeyler ama bulamıyorum yazarım artıkYemek bölümünü bana sor ben yol göstereyim![]()