- 18 Kasım 2020
- 20.576
- 49.646
- 548
Teşekkür ederim canım![]()
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım![]()
Sağol askomÇok şükür![]()
Çok iyi yaNefsinle savaş,yersem bana faydası olmayacak,niye kalori alayım ki de![]()
Hiç sorma aşko kendi kendimi sevindirik ediyorum işteAşkom prenses mi oldun![]()
Çok yakışır aşkomaHiç sorma aşko kendi kendimi sevindirik ediyorum işte.
Saçlarım uzadı ya siyah da olunca güzel durdu taç hoşuma gitti![]()
Aminn aşkoAllah muhafaza![]()
Evde açılmamış, büyük dondurma var,üstelik Antepli,bir de ekmek üstü cikolata,açmadım, savaşıyorumÇok iyi yabunları diyom ama sonrasında kendimi yerken buluyom jenna
![]()
İyiyim aşkom bir değişiklik yokSağol aşko.sen nasılsın ne var ne yok
![]()
Corona aşısı, ilk dozu canım :)
Bir sıkıntı var mı canımCorona aşısı, ilk dozu canım :)
Çok şükür ilk dozu sıkıntısız atlattım canım,darısı ikinci doz insallahBir sıkıntı var mı canım![]()
İnşAllah canımmÇok şükür ilk dozu sıkıntısız atlattım canım,darısı ikinci doz insallah![]()
Muhteşemsin jennaEvde açılmamış, büyük dondurma var,üstelik Antepli,bir de ekmek üstü cikolata,açmadım, savaşıyorumCipsler gel gel diyor markette,almadan çıkıyorum
![]()
Canım jennam
Ovvvv geçmiş olsun kaymaklım
Anaaaaa kukrişim bimdenmi gıı bu
Ama senin olduğu bilmedik![]()
Sağol canımMuhteşemsin jennabazen bende yapıyorum hatta bi ara iyi yaptım ama sonra saldım şimdi de dayanamıyorum yedikçe yiyesim geliyor
![]()
![]()
KuzumCanım jennam
Ovvvv geçmiş olsun kaymaklım
Anaaaaa kukrişim bimdenmi gıı bu
Ben bulamadm
Bana kargola![]()