- 22 Temmuz 2017
- 44.700
- 132.375
- 598
Şimdide uzay araçları parçalanmış. Düşeceği yerleri çözmeye çalışıyorlarmışZaten gözlerim hafif çekikimsi oldu,ikinci dozdan tam Çinli![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdide uzay araçları parçalanmış. Düşeceği yerleri çözmeye çalışıyorlarmışZaten gözlerim hafif çekikimsi oldu,ikinci dozdan tam Çinli![]()
Yok daha da tatlı yapmıyorum jenna sana özendimYap bacım,bekliyore![]()
Yer belli,benim kafamŞimdide uzay araçları parçalanmış. Düşeceği yerleri çözmeye çalışıyorlarmış![]()
Bugün bir taç almıştım böyle koca koca incili aretim bak melisin profil fotosuna benzettim kendimi premses gibi hissettim koca günAma senin olduğu bilmedik![]()
Hiç inanamadimYok daha da tatlı yapmıyorum jenna sana özendim![]()
Nabersiniz kizlarrrrr
TobeeYer belli,benim kafam![]()
Aşkom,hosgeldin
İnan inan şimdilik yapmıyorum, yarın ne olur bilmemHiç inanamadim![]()
Asko,sen biliyorsun şansımı,bahtını,hiç sürpriz olmaz
Yarin 2 tane yapİnan inan şimdilik yapmıyorum, yarın ne olur bilmem![]()
Aşko ama sen şansını kaybetti bana geçti istambul diyorlarAsko,sen biliyorsun şansımı,bahtını,hiç sürpriz olmaz![]()
Nasıl pekiBugün bir taç almıştım böyle koca koca incili aretim bak melisin profil fotosuna benzettim kendimi premses gibi hissettim koca günJenna16
![]()
![]()
![]()
İyiyim çok şükür,sen nasılsın?Hoş buldum nasılsın![]()
Hayret askoAşko ama sen şansını kaybetti bana geçti istambul diyorlar![]()
Yok ya yapmıcam biraz ara verelimYarin 2 tane yap![]()
Sen zaten prensessin aretimBugün bir taç almıştım böyle koca koca incili aretim bak melisin profil fotosuna benzettim kendimi premses gibi hissettim koca günJenna16
![]()
![]()
![]()