Gecenin kör saatinde siparişler verip, baharatlı baharatlı sokak yemeklerinden yiyor, sivilce yapmıyor.Benim eşimde tam tersi
yemek hobim nevooşBen çok şükür bu yıl kilo almadım hatta yürüdüğüm için inceldim gibi geliyor
Dikkat etmeye çalışıyoruz ama yemeği seviyoruz
İşte gece izin vermiyorumGecenin kör saatinde siparişler verip, baharatlı baharatlı sokak yemeklerinden yiyor, sivilce yapmıyor.
Eşi evde yapayım diyor, sivilce yapar, uğraşma diyor.
Yedim canım, babaannem yapardı rahmetli. İçli köfte, minik bulgur köfteleri, nohut falan olurdu. Salçalıydı hatırladığım.
E ben size diyorum tınlamıyorsunuz beniAyyyy, ne gıcık kocan var senin. Hakkaten sopalık
Yuvalama mı zor o mu diyecektimYedim canım, babaannem yapardı rahmetli. İçli köfte, minik bulgur köfteleri, nohut falan olurdu. Salçalıydı hatırladığım.
Kim bilir kaç yaşımdaydım son yediğimde
NaletE ben size diyorum tınlamıyorsunuz beniakşam azıcık çekirdek yedik, bu sabah kalktı vaaaayyyy sivilceleri çıkmış, yüzü kızarmış, lanet olsunmuş yediğine
Yuvalama benceYuvalama mı zor o mu diyecektim
Kıyamıyorda
Bana o kolay geldiYuvalama bence
Çiğ kıyma koktu bana çünkü
Ama bulgurun o kadar koku yaydıracağını düşünmüyorumBana o kolay geldiAnalı kızlı hamuruda eetli yani çiğ kıyma Yarı yarıya konur:)
2.3.yapışında kolay gelecekAma bulgurun o kadar koku yaydıracağını düşünmüyorum
Birde minnak minnak yuvalamalar
Fotoyu biliyomdaBende birşey itiraf edeyim gözümde hep profil resmindeki gibi canlanıyor
İtiraf ettim işte içimde kalmasınAhajahsjahjaja ben de diyorum acaba ne diyecek. İtiraf falan deyip beklentiyi yükseltiyorsun.
Kes sesini hadiiii. Kitaplar açılmadı daha!
Oooooooyasminsay hanımefendi de teşrif ettiğine göre derse başlayabiliriz. yasemin hadi tripli tripli takılma, geçen ay tartışmıştınız arkadaşınla. Geçti artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?