Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba. benim yerleşme kanamam beklenen adet tarihimden bir gün önce başlamıştı. kahverengi, açık pembe gibi arada birazcık yoğun bazen sadece sildikçe gelen 1 hafta kadar süren bir sürecim olmuştu. meğer tutunmaymış. zaten normal adet gibi çok yoğun olmuyor.
hanımlar silik pozitif test sonrası bugün kahverengi akıntı geldi moralim bozulmadı değil yanii
bu ne olabilir bilgisi olan var mı
aynı adet ağrısı gibi bel ağrım var sivilcem var adet öncesinden hiç bir fark yok
merhaba. benim yerleşme kanamam beklenen adet tarihimden bir gün önce başlamıştı. kahverengi, açık pembe gibi arada birazcık yoğun bazen sadece sildikçe gelen 1 hafta kadar süren bir sürecim olmuştu. meğer tutunmaymış. zaten normal adet gibi çok yoğun olmuyor.
zaten belirtiler aynı adet ağrısı gibi oluyor. ayırt etmek çok zor. bence en büyük belirtisi tutunma kanaması. normalde benim hemen kırmızıya dönerdi o zaman kahverengi olarak kaldı ama tutunma kanaması herkeste olmuyor tabiki. Erken gebelik testi ile görünmüştü zaten. bi de büyük belirti karın bölgenin sıcak olması. normalde adet öncesi benim kanım çekilir gibi bu gibi olurdu elim ayağım üşürdü. hamile kaldığımda karın bölgem sıcacıktı hep. insan hissediyor değişik bişeyler olduğunu :) rabbim hayırlısını sağlıklısını versin.