• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POZİTİF TEST ERTESİ ADET??

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
İYİ AKŞAMLAR KONUYA GİREYİM HEMEN
DÜN SABAH İDRAR TESTİM POZİTİF ÇIKMIŞTI BU SABAH UYANDIĞIMDA İÇ ÇAMAŞIRIMDA ISLAKLIK HİSSETTİM. BAKTIM KAN. SONRA ADET OLDUM. DÜŞÜK MÜ YAPTIM ACABA? 32 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM 2 GÜN GEÇMİŞTİ ADETİMİ. DÜŞÜKSE BU AY KORUNMAM MI GEREK? KORUNMASAM GEBE KALMA İHTİMALİM VAR MI YİNE? BİR KIZIM VAR İKİNCİYİ İSTİYORUZ, YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA. BU KONUDA TECRÜBESİ OLANLAR

GERÇEKTEN Mİİİ, AY YÜREĞİME SU SERPTİN, ÇOK SAĞOL. 1 GÜNLÜK SEVİNÇ YAŞADIM, BUGÜN SARHOŞ GİBİYDİM RESMEN. AMA OLSUN HAYIRLI DEĞİLMİŞ DEMEKKİ. KİMYASAL NE OLUYO PEKİ? DÜŞÜKTEN FARKLI MI? KUSURUMA BAKMA UZATTIM BİRAZ

Kürtaj olmadığın için korunmana gerek yok canım kimyasal gebelikte dölleniyo ama sağlıklı olmayınca tutunamayıp adet kanıyla atılıyo
Allah sağlıklısını nasip etsin
Bende 2.yi istiyorum ama bugün adet oldum:) hayırlısı inşaAllah kalırız bigün

AMİNN İNŞALLAH RABBİM HER İSTEYENE NASİP ETSİN. ÜMİTLER BU AYA İNŞALLAH O ZAMAN. ALLAH BÜYÜK. BİRDE KİMYASALDAN SONRA YİNE KİMYASAL OLUR MU ACABA? 2 AY ÜSTÜSTE

Amin. Ben üstüste pek duymadım hatta daha iyi tutunduğunu duydum

Kızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(

Back