• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif sonuç aldıktan sonra progestan iğne kullanımı

iremsultan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
199
78
18
26
Arkadaşlar transferimin 11. Günü çok şükür hamileyim
Siz progestan iğneye ne kadar süre devam ettiniz doktoruma ulaşamıyorum ve iğnemde bitti ne yapacağımı bilemedim

Ben süresini hatırlamıyorum ama bayağı zaman devam etmiştim sanırım 12 haftaya kadardı ama emin değilim hatta transferimin 13 günüydü galiba hafifi sürüntü şekilde kanamam olmuştu doktorum progestanı daha çok vermişti fitilin sayısını arttırmıştı kalçadan iğnem göbekten iğnem vardı

Arkadaşlar transferimin 11. Günü çok şükür hamileyim
Siz progestan iğneye ne kadar süre devam ettiniz doktoruma ulaşamıyorum ve iğnemde bitti ne yapacağımı bilemedim
12. Haftama kadar kullandım.
Coğu doktor 3 ay kullandırıyo iğneninizi alın ihmal etmeyin daha cok yenisiniz bıraktırmaz asla.

Ben süresini hatırlamıyorum ama bayağı zaman devam etmiştim sanırım 12 haftaya kadardı ama emin değilim hatta transferimin 13 günüydü galiba hafifi sürüntü şekilde kanamam olmuştu doktorum progestanı daha çok vermişti fitilin sayısını arttırmıştı kalçadan iğnem göbekten iğnem vardı

12. Haftama kadar kullandım.
Coğu doktor 3 ay kullandırıyo iğneninizi alın ihmal etmeyin daha cok yenisiniz bıraktırmaz asla.
Çok teşekkür ederim doktoruma ulaştım sonunda devam etmemi söyledi oda 🙏🏻

Back