• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif sonuç alıp kanaması olanlar YARDIM!!!

ASLIHAN78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
73
0
36
İstanbul
Özellikle tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Dün adet başlangıç tarihim ve transferimin 11. günüydü ve hafif kahverengi lekelenmem başladı ve adetim başladı sandım..Artık emindim hamile olmadığımdan hastahaneye bugün kan testi yaptırmak için bile eşimin zoruyla gittim...Kahverengi lekelenmemde dünden birazcık daha fazla devam ediyordu.Test sonucum bu gün pozitif çıktı değerim 93 önce çok sevindim ama kahverengi lekelenmem kanla karışık arttı karın ağrım var ayrıca hemşire ilaçlara devam etmemi dinlenmemi pazartesi yeniden test yaptırmamı söyledi ben pazartesiyi beklemiycem testi yarın yaptırcam ama bu kanama çok moralimi bozdu ters giden bir şeylerin habercisi mi? Benim durumumda olup hamileliği devam eden var mı aranızda lütfen acil cevap yazın...

Arkadaşım benim başıma gelmedi ama belki de senin üzerine görme gibi bir şeydir, sonuçta kan testi yaptırmasan öğrenemeyecektin. Şu an yapabileceğin tek şey dinlenmek, kendini zorlamamak ve moralini bozmamak. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Arkadaşım benim başıma gelmedi ama belki de senin üzerine görme gibi bir şeydir, sonuçta kan testi yaptırmasan öğrenemeyecektin. Şu an yapabileceğin tek şey dinlenmek, kendini zorlamamak ve moralini bozmamak. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

tesekkur ederim cevabın için.

toparlandım şimdi çok daha iyiyim olacağın önüne geçemiyeceğim için sakinleşmek durumundaydım evet pazartesiyi beklemem söylendi hayırlısı bakalım kanamam devam ediyor nasip,kısmet...çok sevinmiştim umarım kursağımda kalmaz:)

tesekkur ederim cevabın için.

toparlandım şimdi çok daha iyiyim olacağın önüne geçemiyeceğim için sakinleşmek durumundaydım evet pazartesiyi beklemem söylendi hayırlısı bakalım kanamam devam ediyor nasip,kısmet...çok sevinmiştim umarım kursağımda kalmaz:)

Bence hic dusunme benim bir haftadir normal adet kanamam var ama hala cok suki bebeklerin ikiside iyi wc de falan heryer kan oluyo
Bazen olabiliyomus ama

evet bu durumu bende yaşadım ama bak 9 haftalık hamileyim şükür:nazar:
kanamanın kesilmesi için iğne verdiler mi proginex vs al ınş değerin artar

Bence hic dusunme benim bir haftadir normal adet kanamam var ama hala cok suki bebeklerin ikiside iyi wc de falan heryer kan oluyo
Bazen olabiliyomus ama

ayy çok sevindim umarım bebeğim benimde hala benimledir..sen hamileliğinin kaçıncı haftasındasın canım? hayırlı,uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah...

evet bu durumu bende yaşadım ama bak 9 haftalık hamileyim şükür:nazar:
kanamanın kesilmesi için iğne verdiler mi proginex vs al ınş değerin artar

hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin.. jel kullanıyorum sabah akşam..ona devam et dediler.pazartesi günü değerim artarsa ve hala kanamam devam ederse sanırım o zaman iğne verirler..içim ferahlıyor okudukça inşallah bende pazartesi günü mutlu haberi alırım.çok sağol.

pıhtılaşma sorunu olmayan kişilerede bir çok merkez aspirin kullandırıyor buda kanamalara neden olabiliyor kanamanın olması bebişin gitmesi anlamına gelmiyor tabi haftalarca kanayan bi çok insan var umarım sonucun iyi olur

Back