Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Hayırlı haber alırsınız ben de aynı 10 aydır evliyim10 aydır korunmuyoruz ikimizde de bir sorun yok sadece benim prolaktin biraz fazla ama ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim 14-16-17-18 günlerini değerlendirdik
10 aydır korunmuyoruz ikimizde de bir sorun yok sadece benim prolaktin biraz fazla ama ilk defa bu ay ovulasyon testi denedim 14-16-17-18 günlerini değerlendird
İnşallah sizin de hakkınızda hayirlisi olsunİnşallah Hayırlı haber alırsınız ben de aynı 10 aydır evliyim
Merhaba regli tarihine 5 gün var test yapmak istedim silik çizgi var gibi geldi bana sizce olabilir milh hormonu zaten sürekli dalgalanan bir hormondur. ayrıca sıvı alımı ve idrarı tutma süresi de etki eder. en ideali 2-3 saat su içmeden yapılanıdır. sabah ilk idrarla yapmayın. ve saat 10-20 arasında bir saatte yapın. testleri de her gün aynı saatte yapmaya dikkat edin. lh hormonu sıvı bir hormon olduğu için idrar yoğunluğuna ve sıvı alımına göre seyrelir veya yoğunlaşır. bunlara dikkat etmeniz gerekiyor
ama dediğim gibi her seye dikkat edilse bile lh hormonu vücutta sürekli dalgalanır. önemli olan piki ve çatlamayı bulmak.
göremedimMerhaba regli tarihine 5 gün var test yapmak istedim silik çizgi var gibi geldi bana sizce olabilir mi
Bunu da bugün yaptım şu an görüyor musunuz bi tık daha koyu sankigöremedim
ikimcisinde çok silik bir cizgi gördümBunu da bugün yaptım şu an görüyor musunuz bi tık daha koyu sanki
Evet dün akşam silik pozitif. Bu sabah test yaptım negatif, simdi yaptım 5 dakika oldu bariz belli oluyor. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almadım bir sey yemedim ac karnına yaptım. Adetime 4 gün var sizce gebelik var mi?ikimcisinde çok silik bir cizgi gördüm
bı ovulasuon testi öi? neden sıvı almadınız?Evet dün akşam silik pozitif. Bu sabah test yaptım negatif, simdi yaptım 5 dakika oldu bariz belli oluyor. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almadım bir sey yemedim ac karnına yaptım. Adetime 4 gün var sizce gebelik var mi?
Hayir gebelik testi test öncesi sıvı alımı yapmayın dedilerbı ovulasuon testi öi? neden sıvı almadınız?
Adetiniz geçsin kan verin kesin sonucu alırsınız o zaman burda var ama emin olmak için bekleyinEvet dün akşam silik pozitif. Bu sabah test yaptım negatif, simdi yaptım 5 dakika oldu bariz belli oluyor. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı almadım bir sey yemedim ac karnına yaptım. Adetime 4 gün var sizce gebelik var mi?
gebelik testinde sıvı alımının önemi yok. bana test bozul gübi geldi başla marka varsa onla deneyinHayir gebelik testi test öncesi sıvı alımı yapmayın dediler