• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif olur mu :(

Ruyanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
43
16
3
25
Merhabalar hanımlar benim çatlatma iğnesi olduğum günü sayarsak 12.günüm bugün kan testi yaptırdım <5,00 çıktı doktor negatif dedi acaba sonra yükselirmi yoksa kesin negatif mi daha önce aylarda yaptırdığımda 0.50 çıkardı biraz yüksek ya bir umut işte :cry:

5 negatif bi değer. Ama 15.günde yaptırsanız daha doğru olurdu. Bence bekleyin regl olmazsanız 15.günde tekrar kan verin. İnşallah pozitiftir 😍

5 negatif bi değer. Ama 15.günde yaptırsanız daha doğru olurdu. Bence bekleyin regl olmazsanız 15.günde tekrar kan verin. İnşallah pozitiftir 😍
Doktorum 10gün sonra test yapabilirsin demişti ah zaman geçmiyor o test içinki 😔 benim adetlerim normaldede düzensiz 2 3 ayda bir oluyorum ondan geçilebilir ama iğne söktürüyor mu bilmiyorum söktürüyorsa umutlanabilirim ne zaman olunuyor adet 🤭

Doktorum 10gün sonra test yapabilirsin demişti ah zaman geçmiyor o test içinki 😔 benim adetlerim normaldede düzensiz 2 3 ayda bir oluyorum ondan geçilebilir ama iğne söktürüyor mu bilmiyorum söktürüyorsa umutlanabilirim ne zaman olunuyor adet 🤭
Yok canım iğne söktürücü değil. Bazen kist yapıyor ve olacaksan da olmuyorsun. Ama genelde 15.gün derler. Doktorun neden 10.gün dedi ki

Yok canım iğne söktürücü değil. Bazen kist yapıyor ve olacaksan da olmuyorsun. Ama genelde 15.gün derler. Doktorun neden 10.gün dedi ki
Hiç bilmiyorum öyle dedi daha gitmedim adet olursan 2. 3. Günü gel dedi bende olurum belki diye bekliyorum bir haftaya kadar olmazsam gidiyim diyorum o zaman bidaha kan testi yapmam gerek yoktur heralde olsaydı çıkardı geç döllenmede olmaz heralde iğne oldum ya ne biliyim bu sefer çok umutlanmıştım daha umutlanmakta istemiyorum 😔

Canım 15.güne kadar net bşy diyemezsin. Dua et sen

Back