• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif olmak

Ben de her zaman etrafıma hayata karşı pozitifimdir. Yani benim yüzümü asık görmek nadirdir.(Gören de zaten hemen anlar birşeylerin ters gittiğini) Pozitiflik insanı daha bir mutlu ediyor. Arkadaşlarınıza çocuğunuza işyerindekilere,kocanıza pozitif olun ki hayat çekilebilir olsun. Yoksa belirsizlikler içinde boğulursunuz.

bayan endise .!.:
kuzum ,seni ne zaman okusam ,bu yazıları türkan şoray yazmış gibi hissediyorum.pozitifliğe gelince ,şu dünyada ne kadar pozitif olunabilir sizce?

Önemli olan zaten güllük gülistanlık bir dünyada değil, böyle bir dünyada böyle bir hayatta pozitif düşünebilmek. Aksi taktirde zaten herşey fazlasıyla güzel olacağından pozitif olmanında bir önemi olmazdıki. Ayrıca bayan endişe hanımcımniye Türkan Şoray okuyormuşsun. Ben yazıyom anacım bunları ben.:laugh: :laugh:

Merhabalar konuya bıraz dısardan balıklama atladım gıbı oldu ama sunu soylemek ıstedım benım ıcın pozıtıf olabılmek cok onemlı ve ozel bırseydır su anda yasadıgımız sartlar altında pozıtıf dusunebılmek cok zor cunku.
Ama once kendınıze daha sonra etrafınıza pozıtıf olmalısınız aksı taktırde cok verım alamayabılırsınız. Enerjınız dusuncenızı takıp eder ne dusunursenız enınde sonunda mutlaka olur , bırakın sıze hep ıyı dusunduklerınız gelsın . Kurdugunuz hayaller dusunceler hep alt bılıncınızden sıze gelır ve sız onları ne kadar pozıtıf enerjı (dusunceyle) beslersenız o kadar guzel seyler yasarsınız. En azından benım dusuncem bu sekılde :)

merhabalar,
düşünce gücüne inanıyorum. bu yüzden hep pozitif olmaya çalışıyorum. kişisel gelişimle ilgili okuyorum, uygulamaya çalışıyorum bazı şeyleri..
ama bazen kendimi başa dönüyormuş gibi hissediyor ve sinir oluyorum.
zor birşey pozitif düşünmek..hele yapınız ve geçmiş yaşantılar, yetiştiriliş sizi negatif yapmışsa... ne yapmak gerek ki?

Pozitif düşünce ile insan bazı şeyleri aşabiliyor.Bende çevremde hep güler yüzlülüğümle tanınırım.Çok nadirdir gülmediğim zamanlar.O zaman hemen anlar insanlar terslik var derler sende.Pozitif düşünürsem işlerimin düzenli gittiğini düşünmüşümdür hep.Hayat ne kadar zorda olsa gülmem için hep bir sebep bulurum kendimde.Sağlığımı,çocuklarımı,evimi,ailemi düşünür şükreder ve mutlu plurum.Tabiki negatif insanlardanda etkilenmiyoruz değil,tam neğatif duygularda bir elektrik akımına kapılmış farzedip silkinmeyi bilir,tekrar pozitif olmayı becerirsek kazanan biz oluruz düşüncesindeyim.Yapıcı olmak ve herşeyi iyi tarafından görmek pozitif olmamızı kolaylaştırır düşüncesindeyim arkadaşlar.Buda benim kendi düşüncelerim lereenim.

Hayata hep pozitif bakmaya calisiyorum, ama bazen bu olmuyor tabiki ama hemen kendimi toparliyor hayatin guzel yanlarini gormeye calisiyorum, ne olursa olsun asla surat asmam herzaman gulerim bir seye uzuldugumu anlatsam bile bu hic belli degil gayet neseli gorunuyorsun derler, o kadar problem atlatiyorki insan bunlara gogus geremezsek coktan yikilirdik diye dusunuyorum.

Sevgili arkadaşlarım. Bende pozitif bakışdan yanayım.Bunun özellikle günümüzde çok önemi var.Hepimizin pozitif insanlara ihtiyacımız var.Ama tavsiyem,üzüldüğünüzü ,kızdığınızı,sevdiğinizi sevmediğinizi,tüm duygularınızı pozitiflik adına,başkaları sizi mutlu görsün diye saklamayın.Herşey serbest yanlız uzatmamak ve hoşgörüyle yaklaşmak şartıyla.Hiçbirşeyi içinize atmayın.İşte ozaman pozitiflik adına yıkılırsınız.Sevgilerimle.

ya arkadaşlar ben çok sinirli biriyim. bazen şaşıyom kendime öyleki kendimi sinirden çatlamak üzere buluyorum. gece bi uyanıyorum gerilmişim iyice. :1no2: insanlara ,nefretle bakıyorum hep.:kızgın: nasıl hoşgörülü olacağım. nasıl pozitif olcam ben yaaa :sm_confused:

Iyi Düşünürsen Iyi Olur,kötü Düşünürsen Kötü Olur...benim Hayat Felsefem Bu...hep Olaylara Iyi Yönünden Bakarim..ve Kendime Ve çevreme Karşi Objektif Olmaya çalişirim..
çok şükür şimdiye Kadarda Hayatimda Büyük Bi Sorunla Karşilaşmadim...sanirim Düşünce Gücü önemli...

Pozitive önemli bir kelime. Hepimizin hayatında yeri var.Şimdi neye göre pozitive diyeceksiniz. Haklısınız hiç itirazım yok. Herkesin kendine göre kıstasları olabilir. Pozitif olmanın hayatımıza getirdiği en olumlu duygu mutluluktur. Mutlu olduğum zaman sindirim sistemim harika çalışıyor, her gün yüzüme sürdüğüm makyaj malzemeleri o gün bir başka güzel duruyor, o gün kuaförüm saçımı çok güzel yapıyor. Saç hiç itiraz etmiyor. Geçen hafta giydiğim buluz sanki bugün daha yakıştı. Herkes beni bugün daha iyi anlıyor, herkes bana bugün çok iyi davranıyor. Herşey istediğim gibi.
Bütün bunları ben yaratıyorum. Çünkü mutluyum..Mutlu olduğum için çevreme pozitif enerji saçıyorum ve o pozitif enerji başkalarının negatifliğini bana yansıtmıyor. Bir kalkan gibi beni koruyor.Mutluluğun kaynağını bulmak gerekli. Ah keşke parayla satılan bir şey olsaydı. Ama maalesef değil. Onu hak etmek gerekiyor. Yoksa gelmiyor ya da ışığını yansıtmıyor.

cosmo ne güzel yazmışsın..bu yazdıklarınızı bu sabah ben de aynen düşündüm..bugünlerde sebep olmaksızın keyifliyim, neşeliyim..ve ne giysem saçımı ne yapsam (ki aynı şeyleri giyiniyorum) farklıyım..herkes de farkında ve söyylüyor..çünkü içim gülüyor..ve ben bunun için çaba gösteriyorum..
:)

ben çevreme karşı hep pozitif yaklaşırım özellikle arkadaşlarım bile bir sorunları olduğunda hemen bana koşarlar ben de derim şöyle düşün bak böyle konuşursan senin için daha iyi olur falan filan ama kendim için bunların hiçbirisini yapamıyorum.. sanki elim kolum bağlanmış... yani çevreme hep pozitifim ama kendime değil..:1no2:

Back