Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pcos hastasıyım ikinci çizgiyi görmeyi o kadar çok bekliyorum ki şu an çok karma karışık düşüncelerdeyim yalancı pozitif mi yoksa sadece pozitif mi yoksa gözlerim mi bozuldu adetime 4 gün var
Pcos hastasıyım ikinci çizgiyi görmeyi o kadar çok bekliyorum ki şu an çok karma karışık düşüncelerdeyim yalancı pozitif mi yoksa sadece pozitif mi yoksa gözlerim mi bozuldu adetime 4 gün var
Yarın sabah tekrar test yap eğer hamilelik varsa çizgi biraz olsun netleşir. Şuan pek çizgi göremedim ben. Olabilir de olmayabilir de. İnşallah hamilesindir.
Testin markası nedir kuzucummmm bi de yumurtlamadan kaç gün geçti ? ya incecik bir pembiş çizgi görüyorum, inşallah doğrudur yarın sabah bi daha yapsana varsa az daha belirginleşir.
Cok ince birsy var bende yaptim az once , adetime bes gun var. Bilemedim Iki kez kimyasal gecirdim gecen sene. 30 aralik dan beri rezerv ve advictor kullaniyorum. Goren varmi