Gebeliğe Hazırlık Pozitif mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozge4400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
89
32
3
28
Arkadaşlar erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı ikinci cizgi çok silik sizce gebelik var mı kan versem çıkar mı? Az önce fotoğraf ekleyemedim tekrar paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_20191002_103834.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 102
evet canım silik bir çizgi gözüküyor. Adetin ne zaman kaç gün kala yaptın?
yumurtlamanı takip edip ona göre mi ilişkiye girdin çünkü yumurtlamadan ve şüpheli ilişkiden sonra 10 gün içinde hcg yükselmeye başlıyor diye biliyorum ondan silik çıkmıştır. İnşallah tutmuştur değerlerin giderek yükselir canım

Adetime 10 gün var şuan uygulamadan takip ettim ama doğru olmayabilir ben adet bitiminden sonra her günü değerlendirdim inşallah tutmuştur

Adetime 10 gün var şuan uygulamadan takip ettim ama doğru olmayabilir ben adet bitiminden sonra her günü değerlendirdim inşallah tutmuştur

her günü değerlendirdiysen ovulasyonu sormama gerek yok, 10 gün kala öğrenen çok kişi var forumda ama test kaç dakika içinde bu sonucu verdi o da önemli.. 1 gün falan bekleyince kendi kendine çizgi çıkıyor

Bir gün değil ama dün gece yapmıştım bugün sabah baktım

Bir gün değil ama dün gece yapmıştım bugün sabah baktım

hmmm bilemiyorum canım inşallah vardır ama testlerde 10-15 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor. Eğer kan verme durumun varsa gidip kan ver baksınlar hcg değerine, umarım güzel sonuçlar alırsın

Kan vermekten bıktım valla sonuç negatif çıkıyor üzülüyorum

Kan vermekten bıktım valla sonuç negatif çıkıyor üzülüyorum

sende haklısın, o zaman adet gününü bekleyip normal gebelik testi yaparsın o zamana kadar varsa bişey hcg yükselir direk çıkar zaten

Hamile olabilirsin bence. Yumurtlama zamanında daha önceleri kan geldiği oldu mu? Bir de bence adet gününü bekle, eğer şimdi negatifi görürsen diğer ilişkilerini etkiler. Adet gününe kadar ilişkiye devam et. Test yapma.

Evet bundan 5 6 gün öncede kahverengi kanamam olmuştu ve 2 gün öncede pembe kanamam oldu sadece peçeteye bulaştı sabahları mide bulantım ve kasık agrım da oluyor adetimi beklemek çok zor geliyor ya

Evet bundan 5 6 gün öncede kahverengi kanamam olmuştu ve 2 gün öncede pembe kanamam oldu sadece peçeteye bulaştı sabahları mide bulantım ve kasık agrım da oluyor adetimi beklemek çok zor geliyor ya

bu belirtiler varsa hamile olabilirsin canım, inşallah hamilesindir
bende bu belirtiler olsa hemen kan verirdim

O zaman bence hamilesin git ver testi. Negatif çıkarsa da hiç sallama gelecek aya bi daha yaparsın

Ay inşallah bugün kan vereyim o zaman inşallah size de bana da nasip olur dua edelim birbirimize

kan ver verdiğin barkod numarasını al internetten bakarsın beta hcg değerine hadi inşallahh

Gebe kaldin cunku o da impalantasyon yani tutunma kanamasiydi hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…