Adetime 10 gün var şuan uygulamadan takip ettim ama doğru olmayabilir ben adet bitiminden sonra her günü değerlendirdim inşallah tutmuşturevet canım silik bir çizgi gözüküyor. Adetin ne zaman kaç gün kala yaptın?
yumurtlamanı takip edip ona göre mi ilişkiye girdin çünkü yumurtlamadan ve şüpheli ilişkiden sonra 10 gün içinde hcg yükselmeye başlıyor diye biliyorum ondan silik çıkmıştır. İnşallah tutmuştur değerlerin giderek yükselir canım
Adetime 10 gün var şuan uygulamadan takip ettim ama doğru olmayabilir ben adet bitiminden sonra her günü değerlendirdim inşallah tutmuştur
Bir gün değil ama dün gece yapmıştım bugün sabah baktımher günü değerlendirdiysen ovulasyonu sormama gerek yok, 10 gün kala öğrenen çok kişi var forumda ama test kaç dakika içinde bu sonucu verdi o da önemli.. 1 gün falan bekleyince kendi kendine çizgi çıkıyor
Bir gün değil ama dün gece yapmıştım bugün sabah baktım
Kan vermekten bıktım valla sonuç negatif çıkıyor üzülüyorumhmmm bilemiyorum canım inşallah vardır ama testlerde 10-15 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor. Eğer kan verme durumun varsa gidip kan ver baksınlar hcg değerine, umarım güzel sonuçlar alırsın
Kan vermekten bıktım valla sonuç negatif çıkıyor üzülüyorum
Aynen en iyisi öyle yapayım teşekkür ederim cevaplarınız içinsende haklısın, o zaman adet gününü bekleyip normal gebelik testi yaparsın o zamana kadar varsa bişey hcg yükselir direk çıkar zaten
Evet bundan 5 6 gün öncede kahverengi kanamam olmuştu ve 2 gün öncede pembe kanamam oldu sadece peçeteye bulaştı sabahları mide bulantım ve kasık agrım da oluyor adetimi beklemek çok zor geliyor yaHamile olabilirsin bence. Yumurtlama zamanında daha önceleri kan geldiği oldu mu? Bir de bence adet gününü bekle, eğer şimdi negatifi görürsen diğer ilişkilerini etkiler. Adet gününe kadar ilişkiye devam et. Test yapma.
Evet bundan 5 6 gün öncede kahverengi kanamam olmuştu ve 2 gün öncede pembe kanamam oldu sadece peçeteye bulaştı sabahları mide bulantım ve kasık agrım da oluyor adetimi beklemek çok zor geliyor ya
Ay inşallah bugün kan vereyim o zamanbu belirtiler varsa hamile olabilirsin canım, inşallah hamilesindir
bende bu belirtiler olsa hemen kan verirdim
O zaman bence hamilesinEvet bundan 5 6 gün öncede kahverengi kanamam olmuştu ve 2 gün öncede pembe kanamam oldu sadece peçeteye bulaştı sabahları mide bulantım ve kasık agrım da oluyor adetimi beklemek çok zor geliyor ya
Ay inşallah bugün kan vereyim o zamaninşallah size de bana da nasip olur dua edelim birbirimize
İnşallahkan ver verdiğin barkod numarasını al internetten bakarsın beta hcg değerinehadi inşallahh
Demi dünyanın sonu değil sonuçta ve daha 2 aylık evliyimO zaman bence hamilesingit ver testi. Negatif çıkarsa da hiç sallama gelecek aya bi daha yaparsın
Aynen canım bebek için erken bileDemi dünyanın sonu değil sonuçta ve daha 2 aylık evliyim
Gebe kaldin cunku o da impalantasyon yani tutunma kanamasiydi hayirli olsunEvet bundan 5 6 gün öncede kahverengi kanamam olmuştu ve 2 gün öncede pembe kanamam oldu sadece peçeteye bulaştı sabahları mide bulantım ve kasık agrım da oluyor adetimi beklemek çok zor geliyor ya
Ay inşallah İnşallah bu yorumu okuyunca çok mutlu oldum umarım dediğiniz gibi olur biraz daha bekleyip kan vereyimGebe kaldin cunku o da impalantasyon yani tutunma kanamasiydi hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?