• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif mi

Melek yamanlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
31
19
3
Arkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba bundan bi hafta önce regl oldum ondan öncesinde doktora gittim ve birden fazla yumurtam oldunu ve ilişki günü önerdi şans eseri ve çok sancım vardı daha regl olmamıştım sonra da regl oldum hiç sancım olmadı bildiğiniz regl oldum ama son 2 günü kahverengi lekelenme tarzında oldum ama ilk iki günü kanamam yoğundu bi hafta geçti test yaptım ikinci çizgi silik çıktı lütfen Bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏🏻
4B3409EC-C0BD-4077-B6C5-AD47F99FAC4A.jpeg

ilk 5 dakkadan sorna çıkan sonuç yanıltıcıdır
testi tekrarlayın sanki test bozulmuş gibi zaten fazla idrar gitmiş

Hamilesin canim. Benimde oyle oldu ikiside

Ben bundan almistim.hemde o kadar ekren ogrendim ki kalp atisi duymak icin bayaga bekledik.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-20-23-34-05.png
    Screenshot_2019-08-20-23-34-05.png
    248,5 KB · Görüntüleme: 16
Ya bu farklı ama benim daha 17 18 günüm var regla bunlardan daha önceden kullandığım oldu ama birde şöyle bir problem var bi buçuk saat sonra belirdi ikinci çizgi 🙈
Sen yeni test yap bence. Ama bana pozitif gibi geliyor. Sana anlatayim benim ablam yapti bi kere boyle bayaga bakmis bakmis beklemis hep negatif sonra atmis testi cope bayaga vakit gecmis uyumuslar falan ruyasinda testi gormus pozitif diye uyanir uyanmaz gitmis bakmis ki pozitif test. Bir kizi oldu sonra. Benimkide o sekilde oldu gecmisti vakit temizlik vardi evde icime kurt dustu bi bakayim dedim hafif cizgi gördüm. Seni umutlandirmak istemiyorum tabiiki ama oladabiliyor.

Sen yeni test yap bence. Ama bana pozitif gibi geliyor. Sana anlatayim benim ablam yapti bi kere boyle bayaga bakmis bakmis beklemis hep negatif sonra atmis testi cope bayaga vakit gecmis uyumuslar falan ruyasinda testi gormus pozitif diye uyanir uyanmaz gitmis bakmis ki pozitif test. Bir kizi oldu sonra. Benimkide o sekilde oldu gecmisti vakit temizlik vardi evde icime kurt dustu bi bakayim dedim hafif cizgi gördüm. Seni umutlandirmak istemiyorum tabiiki ama oladabiliyor.
A

aynen canım doğru diyorsun herşey olabiliyor daha öncede olmuştu saatler sonra ama negatifti bu ara da daha zaten 3 aydır deniyoruz ben heyecan yapıyorum tabi yeni diye 🤦🏼‍♀️

Back