- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten dikkatli korunuyoruz ama eğer hamile değilsem hearlde bir değil 2-3 ayrı korunma yöntemini de uygularım bu korku mahvetmeye yetti beniDaha dikkatli korunursunuz bundan sonra..
Ben de korunurken gebe kaldigim icin 3 tane falan kombin edicem yontemleri o yuzden ki benim ilk cocugum siz dogum yapali 1.5 yil olmus daha.. bilirim o korkuyuZaten dikkatli korunuyoruz ama eğer hamile değilsem hearlde bir değil 2-3 ayrı korunma yöntemini de uygularım bu korku mahvetmeye yetti beni
Hamile değilsinkızlar 20 aylık bir oğlum var ve ikinci bebeği istemiyorum şu an, son adet tarihimi hatırlamıyorum ama bu aralar olmam gerekiyodu. Adet olmayınca predictor marka gebelik testini alıp yaptım yaklaşık 1 saat sonra çok silik bir çizgi çıktı, dayanamadım 5-6 saat sonra bu kez farklı marka gebelik testi alıp tekrar yaptım bu sefer hiç çizgi falan çıkmadı. İnanılmaz korkuyorum sizce hamile olabilir miyim? Bu arada ilk testte ilk 1 saat ikinci çizgi falan yoktu daha sonra çok silik bi çizgi belirdi
Hiiim istemiyorsaniz umarim hamile degilsinizdir ama, bende de birkac saat sonra 2. Cizgi cikmisti ve hamileydim. Yarin sabah testi tekrarlayin bence..kızlar 20 aylık bir oğlum var ve ikinci bebeği istemiyorum şu an, son adet tarihimi hatırlamıyorum ama bu aralar olmam gerekiyodu. Adet olmayınca predictor marka gebelik testini alıp yaptım yaklaşık 1 saat sonra çok silik bir çizgi çıktı, dayanamadım 5-6 saat sonra bu kez farklı marka gebelik testi alıp tekrar yaptım bu sefer hiç çizgi falan çıkmadı. İnanılmaz korkuyorum sizce hamile olabilir miyim? Bu arada ilk testte ilk 1 saat ikinci çizgi falan yoktu daha sonra çok silik bi çizgi belirdi
Ben de seni hatırladım canım, bugün kan verdim 1 saat sonra belli olucak burdan yazarım sonucu umarım hamile değilimdirCanım seni hatirladim bebisin benim kizimla bir sanırım istemiyorsan inşallah değilsindir ama tavsiyem sabah kalkınca ilk idrarinla test yapman
İyi olmuş kan vermen canım kesin sonuç alırsın sonuç inşallah istediğin gibi gelirBen de seni hatırladım canım, bugün kan verdim 1 saat sonra belli olucak burdan yazarım sonucu umarım hamile değilimdir
Gözün aydın canımÇok şükür kan tahlili sonucum negatif çıkmış allah isteyenlere nasip etsin ama benim ömrümden 10 yıl falan eksildi sanırım korkudan, bu arada demek ki hamile olmadan da idrar testlerinde bi süre sonra silik bile olsa ikinci çizgi çıkabiliyormuş bunu da öğrenmiş oldum. Bu arada eşim korunuyo ama ikinci bi korunma yöntemi daha mı uygulasak diye düşünüyorum zararsız korunma yöntemi önerileniz varsa alabilirim kızlar
O duyguyu bende yasiyorumÇok şükür kan tahlili sonucum negatif çıkmış allah isteyenlere nasip etsin ama benim ömrümden 10 yıl falan eksildi sanırım korkudan, bu arada demek ki hamile olmadan da idrar testlerinde bi süre sonra silik bile olsa ikinci çizgi çıkabiliyormuş bunu da öğrenmiş oldum. Bu arada eşim korunuyo ama ikinci bi korunma yöntemi daha mı uygulasak diye düşünüyorum zararsız korunma yöntemi önerileniz varsa alabilirim kızlar
Ben hiç duymamıştım deri altı implantınıO duyguyu bende yasiyorum
Ilk dogumumdan 2 ay sonra hamile kaldim onuda dogurdum gttim sonrasinda implanon yani burdaki arkadaslardan duymustum deri alti implant taktirdim cok memnunum ara kanam kesebilir vs dediler bende 1 ay ara kanama oldu ve duzene girdi 3 yil suresi var ve cok cok memnunum hatta bende dun regl oldum evham yapmistim 3 5 gn gecikince oda olablirmis demekki düzenszlik olur demislerdi smdi allaha skur cok rahatim byle devam ederse.
3 yil dolunca tekrar taktiricam bu arada kola takiliyor.
Ben hiç duymamıştım deri altı implantını