- 18 Ekim 2024
- 20
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi hayatcizgims
1. Gün testiŞuan fotoğraftaki kaçıncı günün testi
Amin inşallah, ama hayalet çizgi olabilir dedi eczacı arkadaş ondan dolayı umudum kesildi ama adet olmadıkça insan oturup düşünüyorGörünen bir çizgi var. Ama en garantisi kan testi. Bence gecikmeniz varken kan testi yaptırın daha iyi. Allah gönlünüze göre versin
Yani buradaki pozitif peki 3.günün var mı1. Gün testi
Hayalet çizgiyi herkes görmez ki buradaki hemen hemen herkes görmüş yaniAmin inşallah, ama hayalet çizgi olabilir dedi eczacı arkadaş ondan dolayı umudum kesildi ama adet olmadıkça insan oturup düşünüyor
Tabi bu 3. Gün testiYani buradaki pozitif peki 3.günün var mı
Yüreğine sağlık inşallah pazartesi gidip vermeyi düşünüyorumBence hamilesiniz kan verin ama six bi an önce
Ya bende eşime gösterdim süpriz falan yaptım ama ertesi günlerde böyle negatif çıkınca anlamadım bu olayı vallahiHayalet çizgiyi herkes görmez ki buradaki hemen hemen herkes görmüş yani
İnşallah hamilesindir canım istersen git şimdi acilde hemen kan verYüreğine sağlık inşallah pazartesi gidip vermeyi düşünüyorum
Sanki bunda da belli belirsiz gölge var gibi rabbim gönlüne göre versin kendini yorma dikkat et reglin gelmezse test verirsinTabi bu 3. Gün testi
Allah herkesin yardımcısı olsun ya ne diyeyim moralim bozuluyor. Teşekkür ederimSanki bunda da belli belirsiz gölge var gibi rabbim gönlüne göre versin kendini yorma dikkat et reglin gelmezse test verirsin
Sıkma canını sonuçta 2.çizgiyi görsün inşallah devamı gelir, rica ederimAllah herkesin yardımcısı olsun ya ne diyeyim moralim bozuluyor. Teşekkür ederim
Gerçekten mi ay ya teşekkür ederim bugün 4. Gün artık test yapmıyorum hiçte adet belirtim yok bıraktım ne zaman olursa artık, tek dileğim rabbim dualarımı kabul etsinHepsinde silikte olsa çizgi görünüyor. Görünmüyor dediğimiz de bile :) güzel haberi alırsınız inşallah
Adet oldum zaten çok üzgünüm, cevap için çok teşekkür ederimNegatif gibi duruyor kan testi yaptırsana adetin geçmiş zaten