- 18 Ekim 2024
- 20
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi hayatcizgims
Sanırım öyle teşekkür ederimÜzülme vakti var demek ki zamanını bekliyor
Canım benimde böyle çıkmıştı, yarın sabah testi tekrarla eğer ilk 5 dk içinde böyle bir şey çıkarsa hamilesin, hakkında hayırlısı olsun canımMerhabalar, reglime 4 gün var ve bugün test yaptım. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 3501273 Eki Görüntüle 3501271
Canım benimde böyle çıkmıştı, yarın sabah testi tekrarla eğer ilk 5 dk içinde böyle bir şey çıkarsa hamilesin, hakkında hayırlısı olsun canı
Teşekkür ederim umarım hamileyimdir, çizgi 2 dakika içinde çıktıCanım benimde böyle çıkmıştı, yarın sabah testi tekrarla eğer ilk 5 dk içinde böyle bir şey çıkarsa hamilesin, hakkında hayırlısı olsun canım
Ay inşallah hayırlısı olsun, güzel haberini bekliyorum. Şansına yarın pazar ama olsun çıkarsa hemen acile gidersinTeşekkür ederim umarım hamileyimdir, çizgi 2 dakika içinde çıktı
İnşallahAy inşallah hayırlısı olsun, güzel haberini bekliyorum. Şansına yarın pazar ama olsun çıkarsa hemen acile gidersin
Pozitifff hayırlı olsunTotal hcg 130 pozitif mi acaba henüz doktora gidemedim
Daha adet günüme 3 gün var o yüzden emin olamadım normal mi diye teşekkür ederimP
Pozitifff hayırlı olsun
Hcg baya iyi gözüküyor adet günün gelmeden bile maşallah 2 gün sonra tekrarla kan testini 2 kat artması lazımDaha adet günüme 3 gün var o yüzden emin olamadım normal mi diye teşekkür ederim
İnşallahHcg baya iyi gözüküyor adet günün gelmeden bile maşallah 2 gün sonra tekrarla kan testini 2 kat artması lazım
bu test hakkında bir fikriniz var Mı 2 sene önde kürtaj olmuştum şimdi böyle bişey bi kaç gün önce regl olmuştum aslında korunmasız bi ilişki ve böyle bir test sonucu çizgiler birbirinden uzak normalde böyle olmaz biliyorum ama böyle olması da hiç normal gelmediCanım benimde böyle çıkmıştı, yarın sabah testi tekrarla eğer ilk 5 dk içinde böyle bir şey çıkarsa hamilesin, hakkında hayırlısı olsun canım
Yani benim bildiğim bu pozitif istersen sabah tekrar yapıp sonucu atarsan durumu netleştirebiliriz. Allah kalbine göre versin inşallahbu test hakkında bir fikriniz var Mı 2 sene önde kürtaj olmuştum şimdi böyle bişey bi kaç gün önce regl olmuştum aslında korunmasız bi ilişki ve böyle bir test sonucu çizgiler birbirinden uzak normalde böyle olmaz biliyorum ama böyle olması da hiç normal gelmedi
Şöyle ben de test yaptım 2 tane şey yaptım İkisinde de Çift çizgi vardı birinde çok hafif sisli hiç görünmeyecek kadar silikti ikincisinde ise belli çıktı ama kan testi verdim 2.30 çıktı 13 Kasım'da kan testi verdim 2.30 çıktı o gün test yaptığımda Çok silik görünmeyecek derecede çıktı dün tekrar testi alıp yaptığımda biraz daha belirgin çıkmıştı Sizce bu değer yükselir mi İlk fotoğraftaki Kan testini verdikten bir gün sonra yaptın 2 fotoğraftaki de Kan testini verdiğim gün yaptımSıkma canını sonuçta 2.çizgiyi görsün inşallah devamı gelir, rica ederim
Testler hatalı olabilir ama istersen 2-3 gün sonra tekrar kan verŞöyle ben de test yaptım 2 tane şey yaptım İkisinde de Çift çizgi vardı birinde çok hafif sisli hiç görünmeyecek kadar silikti ikincisinde ise belli çıktı ama kan testi verdim 2.30 çıktı 13 Kasım'da kan testi verdim 2.30 çıktı o gün test yaptığımda Çok silik görünmeyecek derecede çıktı dün tekrar testi alıp yaptığımda biraz daha belirgin çıkmıştı Sizce bu değer yükselir mi İlk fotoğraftaki Kan testini verdikten bir gün sonra yaptın 2 fotoğraftaki de Kan testini verdiğim gün yaptım