Pozitif mi değil mi bir bakar mısınız acaba.

Aabbcc91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
222
65
33
Hamile kalabilme ihtimalimin olduğu iliski uzerinden yaklasik 2 hafta gecti. Testim bu sekil. Ne dersiniz var mi birsey. Aksam ve sabah yaptim. İkisinde de çıktı. Ama cok silik dimi.

Eklentiler

• P_20160513_093513_1_1.jpg
    P_20160513_093513_1_1.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 185
Buda ikincisi. İkiside boyle. Ne diyorsunuz :KK43:

Eklentiler

• P_20160512_193307_1_1.jpg
    P_20160512_193307_1_1.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 181
fotoğrafın acısı çok kötü görünmüyor birsey birde çok silik çizgiyi fotoğraf lamak çok zor zaten bir iki gün içinde koyulasir yavaş yavaş eğer siz görüyorsanız ve hamileyseniz. Şimdi birsey demek çok zor böyle... isterseniz gidip bir kan verin daha net sonuç olur...

Tesekkur ederim arkadaşlar. Olumsuzu görmek istemiyorum sanirim korkuyorum kan testi yaptirmaya

Buda ikincisi. İkiside boyle. Ne diyorsunuz :KK43:
Evet çok silik var gibi... canım ilişki üzerinden iki hafta geçtiyse daha ancak normal böyle olması ilişkiden sonraki iki-uç gün spermler içerde yaşamaya devam ediyor bu arada yumurta catladiysa zaten testte silik çizgi en erken 11-12 günde çıkıyor inşallah vardır sağ salim kucağınıza alırsınız istiyorsanız...

Ay insallah. İki testte de var aslinda biliyormusun ama gormek icin caba gerekiyor sanirim. :KK43:
fotoğrafta çıkmayabiliyor siz isterseniz bir kaç gün daha evde test kullanın elinizde fazla varsa ya da en güzeli hemen gidin kan verin iki gün sonrada artış varmı diye bakar sonrasında da doktora gidersiniz

Devlet hastanesi acilinde yapmiyorlar degil mi gebelik testi. :KK43:
ağrım var diyerek gidersen yaparlar. :KK70: ama bu kadar silikte kan testinde çok yüksek çıkmıyor 2-3 gün beklersen anca 100-150 civarı olur . p.tesi aile hekimine bile gitsen olur :KK66:

ağrım var diyerek gidersen yaparlar. :KK70: ama bu kadar silikte kan testinde çok yüksek çıkmıyor 2-3 gün beklersen anca 100-150 civarı olur . p.tesi aile hekimine bile gitsen olur :KK66:

Dun gittim kandirdim :)) ama idrar testi yapildi. Negatif yaziyor sonucta. Negatifcikti

Evet çok silik var gibi... canım ilişki üzerinden iki hafta geçtiyse daha ancak normal böyle olması ilişkiden sonraki iki-uç gün spermler içerde yaşamaya devam ediyor bu arada yumurta catladiysa zaten testte silik çizgi en erken 11-12 günde çıkıyor inşallah vardır sağ salim kucağınıza alırsınız istiyorsanız...

Aaa TEKPRENSES TEKPRENSES sen hamılemı oldun masallah nıcknden tandım hz ıbrahım ın dıası topıgındeydım bır ara tebrık ederım

Bu arada knu sahıbı bende cızgıyı gremedım ama sılıkde olsa bı cızgı varsa snuc pztf cıkıyr genelde ınsallah oyledır

saçma idrar testi neden yapmışlar ki . hastanede idrar testi yapmamaları lazım. regl gününe ne kadar var peki?

Bugun ya da yarin olmam lazim. Ama bazen oynamalar oluyor. Vakti gelince tik diye saat şaşmadan olanlardan degili m. Acaba durumum nedir. Keske kanda baksalardi. İdrar da nedir yani. :KK43:

Bugun ya da yarin olmam lazim. Ama bazen oynamalar oluyor. Vakti gelince tik diye saat şaşmadan olanlardan degili m. Acaba durumum nedir. Keske kanda baksalardi. İdrar da nedir yani. :KK43:
yarın kadın doğum için randevu al öyle git doktora. doktorada gebelik testinde çift çizgi çıktı kan testi yaptırmak istiyorum dediğinde yapıyorlar. testin silik falan olayını hiç karıştırma regl tarihini sorarsa regl günlerim düzensiz 5-6 gün önce veya sonra olabiliyor dersin.

X