- 5 Temmuz 2024
- 32
- 4
- 24
Merhaba eylülün 24 ünde doktor yumurtan çok güzel gelişmiş vajina kendisini çok güzel hazırlamış dedi bu üç günü değerlendirin dedi 24,25,26 yı değerlendirdik ve bi hafta sonra filan karnımda şişlik yoğun gaz sol kasık batması bide akıntımda aşırı artış oldu şuan hala devam ediyo reglime 5 gün var erken gebelik testi yaptım bugün 10 ekim çıkmadı olsaydı belli olurmuydu sizce ovulasyon testi yaptım sabah ikiside aynı koyulukta çıktı ve regle 4 gün var birde anlamadığım ben en son 11 eylülde eegl oldum doktor alttan baktı 24 eylülde bu üç günü değerlendir yumurtalama günündesin solda çok güzel gelişmiş dedi değerlendirdik ama regl tarihim normalde olmam gereken ekimin 14,15 i sizce doktor yumurtalamayı yanlış söylemiş olabilirmi şuan ekimin 10 u ve benim ovulasyon testim pozitif çıktı anlayamadım yardımcımolurmusunuz sizce gebelik varmıdır testte erken olduğu için mi çıkmadı yoksa yumurtalama mı ikili olan ovulasyon testi biri sabah 8 biri de öğlen 1 de yaptım diğer erken gebelik testi tek çizgi olan