-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.261
Teşekkür ederim akşam kan testi yaptırmaya gideceğim inşallah. Rabbim sizlere en kısa zamanda nasip etsin inş. heyecanlı durumlar:)Tabriklerr hamilesin caniimm :) darisi basima
Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bnm hic kullanmadim keske bilgim olsaydida soyleyip yardimci olabilseydim ama googledan arastir bir istersenn
Koçişimi Çokk SeviyoruM
Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????
Günaydın kızlar birazdan kan vermeye gidecegim gitmeden sonkez daha test yaptım bakalım kac çıkacaka beta Eki Görüntüle 1208967
Gözünüz aydın. ..
Cok sevindim
Günaydın kızlar birazdan kan vermeye gidecegim gitmeden sonkez daha test yaptım bakalım kac çıkacaka beta Eki Görüntüle 1208967
Valla kendi sitesinde falan ilişkiden 7 gün sonra sonuç diyor da bana inandırıcı gelmedi kanda bile anca belli oluyor idrar bu kadar çabuk olamaz bence
Rose hayırlı olsun hamilesın cnm ������
Rosee senın gunün ne kadar geçiyor cnm
Bu testler pozitif verdiklerinde yanliş olmaz negatıf olursa yanlişlik olur ancak bebegın hayırlı olsun cnm ��ıstersen bır kaç gun daha beklemende yarar var ondan sonra Dr görün derım