Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ultra hassas erken gebelik testi kullanan var mı ? Adetten bir hafta önce doğru sonuç veriyormuş.????????

Canim bnm hic kullanmadim keske bilgim olsaydida soyleyip yardimci olabilseydim ama googledan arastir bir istersenn

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Canim bnm hic kullanmadim keske bilgim olsaydida soyleyip yardimci olabilseydim ama googledan arastir bir istersenn

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Valla kendi sitesinde falan ilişkiden 7 gün sonra sonuç diyor da bana inandırıcı gelmedi kanda bile anca belli oluyor idrar bu kadar çabuk olamaz bence

Eger ismi prediktorse 3 tane alip kullandim hic dogru sonuc almadim
Hatta eczaneye gebelik testlerin dogrulugunu sorgulamaya gittim erken testler yanilmaz dedi (çünkü pahali:)) ordan çıkıp kan verdim ve hamileyim :))

Canim aynen banada inandirici gelmedi 7 gun diyorlar diyosun anca rahme yeni yeni tutunuo bunun kana gectip orda belli seviyeye geldikden sonra idrara gecio yani baya zamani var. Istersen adete 1-2 kala yap

Koçişimi Çokk SeviyoruM

Rosee senın gunün ne kadar geçiyor cnm

Temmuz 4 te akşam lekelenmem olmuştu 5-6-7 regl 8 de temizdim.
Muhtemel olacağım tarih 3-4 ağustostu yani şuan 2 gün gecikmem görünüyor.
Düzensiz regl dönemlerim olduğu için biraz daha bekliyecektim. Bazı aylar 28 bazı aylar 32 gün arayla regl oluyodum.
Göğüslerim çok hassas çok hafif kasık ağrısı gelip geçiyordu.
Ama dayanamadım testi yaptım :) darısı başına inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur canım

Bu testler pozitif verdiklerinde yanliş olmaz negatıf olursa yanlişlik olur ancak bebegın hayırlı olsun cnm 😊ıstersen bır kaç gun daha beklemende yarar var ondan sonra Dr görün derım

Bu testler pozitif verdiklerinde yanliş olmaz negatıf olursa yanlişlik olur ancak bebegın hayırlı olsun cnm ��ıstersen bır kaç gun daha beklemende yarar var ondan sonra Dr görün derım

İnşallah canım çok sabırsızım beklemek beni mahvediyor. Çıkmazmı sonuç net yarın gitsem acaba
Birde bu kan testlerinde bebeğin kaç haftalık vs. olduğunu buluyorlarmı. Nasıl anlıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…