- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.241
benimde aynen böyle canım adetime 1 gün var doktora gitmedim henüz.(güzel bir konu olmuş yeni gördüm)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime bir gun kala boyke cikti, iki gun sonra kan vertim 54,24 cikti ayni gun evdede tekrar test yaptim yine silik cikti. Doktor daha cok kucuk oldugunu soylemisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde aynen böyle canım adetime 1 gün var doktora gitmedim henüz.(güzel bir konu olmuş yeni gördüm)
Çok silik çıkmış acaba saglıksız mı düşecek mi diye düşünüp kendimi üzüyorum
Sagol canım, ya ben bat tarihimi kestiremiyorum cunkü son 6 aydır 35 37 hatta 42 gğn adet oldugum oldu dr gec yumurtladıgımı söylemişti ayın 15 inden sonrada calıştık yani ilişkiden sonra 17, gün en fazla adeti 2 gün gecmiş olur, eger20 sinde çalıştıgımda olduysa ilişkiden sonra13, gün bilmiyorum çok küçük bir deger inşallah ilerler ama ben karamsarım başka arkadaşların adeti 2 gün gece koskoyu çıkmış ve degerleri 400, 500 lerde elimde degil2 ay öncede hamile kaldım degerlerim 42 56 83 118 di ve düştü 10 gün içinde ben niye o koyu çizgileri göremiyorummmmm
Hepimizin hakkinda hayirlisi canim, ama sen icini ferah tut. Ben iliskiden 14 gun sonra yapmistim testi ve silik cikmisti. Insallah dende bebegini saglikli sekilde kucagina alirsinÇok silik çıkmış acaba saglıksız mı düşecek mi diye düşünüp kendimi üzüyorum
Eki Görüntüle 1207093 . Arkadaslar on gun olacak yarın hala sılık cızgı çıkıyor yarın Dr gıdıcen on günlük bir gecikme için cok silik degılmi ıkı gun kahvem rengi akıntım geldı pembe lekem geldı bu durumu nedir bır bılenınız varsa cvp beklıyorum lutfen
Bugünkü testim cok şükür cizgi biraz daha koyulaşmış inşallah beta degerim yükseliyordurEki Görüntüle 1207923
Bugünkü testim cok şükür cizgi biraz daha koyulaşmış inşallah beta degerim yükseliyordurEki Görüntüle 1207923
slm herkese günaydınn... kızlar ben 2,5 aylık evliyim.çocuk istiyoruz ama 2,5 aydır tık yok. geçen ay adetim 8 gün gecikti test yaptım ama negatifti. hormonlardandır dedim. bu ayda 11 gün geçiyor bu sabah binbir umutla test yaptım yine negatif çıktı. çok moralim bozuluyo, bir sorun mu var acaba diyorum, doktora gitmeyede korkuyorum
burda geçmişi biraz okudum, daha adete 2 - 3 gün kalasıya test yapıp hamile olduğunu öğrenenler var; benim 11 gün geçtiği halde yok
buda beni korkutuyo
Eki Görüntüle 1207093 . Arkadaslar on gun olacak yarın hala sılık cızgı çıkıyor yarın Dr gıdıcen on günlük bir gecikme için cok silik degılmi ıkı gun kahvem rengi akıntım geldı pembe lekem geldı bu durumu nedir bır bılenınız varsa cvp beklıyorum lutfen
slm herkese günaydınn... kızlar ben 2,5 aylık evliyim.çocuk istiyoruz ama 2,5 aydır tık yok. geçen ay adetim 8 gün gecikti test yaptım ama negatifti. hormonlardandır dedim. bu ayda 11 gün geçiyor bu sabah binbir umutla test yaptım yine negatif çıktı. çok moralim bozuluyo, bir sorun mu var acaba diyorum, doktora gitmeyede korkuyorum
burda geçmişi biraz okudum, daha adete 2 - 3 gün kalasıya test yapıp hamile olduğunu öğrenenler var; benim 11 gün geçtiği halde yok
buda beni korkutuyo
BAT. ne zamandı canım? Test pozitif gösteriyor.
Rabbim sağlıklı gebelik geçirmeni nasip etsin inşallah
Insallah canim guzel haberler aliyoruz senden, cok sevindim. Kan verdin mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar ; bende 2-3 gündür bu forumu okuyordum bana inanılmaz katkılarınız oldu öncelikle hepinize teşekkür ederim.. sizden aldığım cesaret ile adet tarihim aslında yarın ama ben bugunden dayanamayıp idrar testi yaptım sonucu aşağıdaki gibi.. umarım hamileyimdir..:SEki Görüntüle 1208539