Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yazdim cnm hemen yukarda birazdanda albi gebelik testini denicem onuda yazarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam cnm hadi onuda yapta bende alayim hos 5 günüm var daha ama merak ediyorum sen günün gectikten sonra test yaprin dimi

Tamam cnm hadi onuda yapta bende alayim hos 5 günüm var daha ama merak ediyorum sen günün gectikten sonra test yaprin dimi

Albi gebelik testide pozitif cikti :KK66:) yani uzak durulmasi gereken testler predictor ve meditech!

Ya daha da komigini soyleyim dun eczaneye gittim kan testinden once. Cift cizgili testi gosterdim ama sonradan yaptığım 2 test negatifti dedim. Bana aynen soyle dedi prediktor alın en garanti sonucu o veriyor dedi. Ama dedim 3 gun once prediktor yaptim negatifti dedim bana ozaman gebe degilsiniz dedi :))))) prediktor yanılmaz dedi :)))) neden cunku PREDİKTOR 30 tl :)))

Albi testi her yerden bulabilir miyiz acaba? Ben küçük yazlık bölgede yaşıyorum var bayağı eczane ama bulabilirim inşallah..

Az önce test yaptim ikinci cizginin yatik sekilde cikmasi normal mi silik ve yatik duruyo yoksa gene negatif mi :KK43:

Albi testi her yerden bulabilir miyiz acaba? Ben küçük yazlık bölgede yaşıyorum var bayağı eczane ama bulabilirim inşallah..

Bende bodrumdan aldim. Ya aslinda markası farketmiyor bence ama suan tanik olduğum seyi soyluyorum albi dogru sonuc verdi birde G ile baslayan bir test doğru sonuc verdi.
Yani sonucta hepsi ayni ve ayni kontrolleri yapıyor diyoruz ama degilmis demekki.
Predictor ve meditech YANLIŞ sonuc verdi
Albi dogru :)

Az önce test yaptim ikinci cizginin yatik sekilde cikmasi normal mi silik ve yatik duruyo yoksa gene negatif mi :KK43:

Canim sabah tekrar et, benimde silik cikmisti cok sukur hamileyim ama yatik duruyo demissin ondan emin olamiyorum. Insallah sende hamissindir 😄😃😀

Kizlar bat 5 günüm var test yaptım bugün ilk yarim saat icinde bir cizgi olusmadi bir iki saat sonra silik bir cizgi oluşmuş sizce geçersiz midir

Kızlar majezik ağrı kesici adetin gelmesini geciktiriyor mu? Bilgisi olan var mı?

Kizlar bat 5 günüm var test yaptım bugün ilk yarim saat icinde bir cizgi olusmadi bir iki saat sonra silik bir cizgi oluşmuş sizce geçersiz midir

Canım o test pozitif de olabilir.. bir tane daha farkli bi marka yap bence

Canım o test pozitif de olabilir.. bir tane daha farkli bi marka yap bence

Birde sabah denicem günüme 4 gün kaliyo erken aslinda ama merak ediyorum iste :)

Çok çok çok silik gördüm gibi.İhtimal var sanki.Bence birkaç gün daha bekleyip testi yenileyin.

Bugün tekrar yaptım ilk 5dk cıktı silik çizgi görülebilecek kadar cok mutluyum şnşallah bu sefer devam eder, darısı isteyen herkese

Tebrikler canim hamilesin hayirli olsun :)

Canım senin test benim testin 1 gün önceki haline benziyor belirmeye calişan bir cizgi var gibi geldi bana zaten bende benimkinin 1 hafatalık bir döllenme oldugunu düşünüyorum seninkide muhtemelen cok yeni bir gebeliktir benim 3 gğn önce yaptıgım testte hic bir sey cıkmadı 2 saat sonra cizgi belirdi demekkş çok yeniymişki 2 saatte ancak bir miktar hcg ölçtü, 2 gün sonra ilk 5dk da daha belirgin çıkacak inşallah,

Canım senin test benim testin 1 gün önceki haline benziyor belirmeye calişan bir cizgi var gibi geldi bana zaten bende benimkinin 1 hafatalık bir döllenme oldugunu düşünüyorum seninkide muhtemelen cok yeni bir gebeliktir benim 3 gğn önce yaptıgım testte hic bir sey cıkmadı 2 saat sonra cizgi belirdi demekkş çok yeniymişki 2 saatte ancak bir miktar hcg ölçtü, 2 gün sonra ilk 5dk da daha belirgin çıkacak inşallah,

Arkadaşım senin adına cok sevindim insallah pozitiftir de hamilesindir. Hemen kan testi yaptır ben yaptirmadim onlarin arkasindan 3 test daha yaptim negatif cikti ben düşünmüyorum şimdilik bebiş inşallah bende yoktur ama olursa da napalim Allahin takdiri..

X