E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
zemuszemuszemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de test yaptım şimdi. 2.çizgi silik çıktı...Hamilemiyim çok heyecanlandım
canımm kardeşim inşallah hamilesindir .Duyunca havalara uçtum zaten dört gözle bu haberi bekliyorum.Şu mübarek günde hayırlı haberlerini alırız inşallah
merhaba hanımlar, birşey sormak istiyorum, bu ay beklememe rağmen adetim gecikti bugün 13. günüydü sonunda test yaptım. çift çizgi çıktı. 2. çizgi de baya belirgindi. kesin hamilemiyimdir. kan testi yaptırmama gerek var mı ??
Rabbim sağlıcakl kucagnıza almayı nasip etsin a.s.
seninde benim gibi canın sıkılıyor galiba:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
arkadaşlar beklenen adet tarihim 16 eylüldü, 31. günde olur, hiç şaşmaz..16sının akşamı yaptığım idrar testi negatifti..beklemeye kara verdim ama hala kanamam olmadı..stresten mi acaba..benzer durumla karşılaşanınız oldu mu?...
eftalyacım canım bende olmadım 5gün geçti bende acuranın testini yaptım eylül 2009 bence geçmemiştir benimde önce bişey yoktu sonradan baktım çok silik bir çizgi var ben daha öncede gördüğüm için bu çizgiyi umursamadım işallah ikimizde hamişizdir