- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.381
Kızlar certain ultra erken gebelik testi yapan oldu mu aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba araniza yeni katildim ben daha once iki bebegimi cennete gonderdim en son kasimin sonunda 5.5 aylikti bebegim simdi bu ay korunmayi birakmistik daha digerinin travmasini atlatamadigim icin aslinda hem cok istiyorum hem korkuyorum neyse son adetim 18 martti dun evde 2 tane 5 liralik idrar testlerinden yaptim sabah ilk yaptim ikinci cizgi silik cikti aksam 5 saat kadar idrarimi tuttum yine ikinci cizgi silik cikti ikisindede ikinci cizgiler 3 dk icinde olustu cunku bildigim kadariyla 10 dk sonra olusan cizgiler biraz yanlis olabiliyormus kizlar sizce hamilemiyim daha onceki bebegimdede boyle olmustu yine ikinci cizgi silikti sonra kanda cikmisti
cnm bide kan testi yaptir gebeligin onaylasin
cnm görüyorum bendede var iki tane böyle test 2side farklı marka ama bi problem var ben doğum kontrol kullanıyorum gerçi bu ay ilk defa kullandım ama sonuç ne çözemedim ama benim ilk gebeliğimdede böyleydi ve sonuç pozitifti hayırlısı olsun cnm inşallah.Eki Görüntüle 688454 çıplak gözle resimden çok daha belirgin görünüyo
Kızlar certain ultra erken gebelik testi yapan oldu mu aranızda?
Eki Görüntüle 688454 çıplak gözle resimden çok daha belirgin görünüyo
canım bende test yaptım seninkiyle aynı.
inşallah devamı gelir canım. yazarmısın ben cok heyecanlıyım.
Allah isteyen herkese versin.
Canimmmmmmm cok sevindim ins pozitiftir haber ver bana da.
inşallah canım gidip gidip bakıyom teste
Allah ım dualarımı duydu rabbim.
sağol canım.
çınar a kardeş geliyor
slm PYRO CLINICE GEBELİK TESTİ bu marka testi kullanan varmı silik çıktı adetimden 1 gün geçti ama akşam yaptım testi ? nette bakınca bu test markası taklit ürünler içinde yazıyor
Iyi aksamlar kizlar. Asagida gebelik testimin resmi var, 10 dk once yaptim. Adetim 9 gun gecikti, resimde gorundugunden daha koyu. Yorumlarinizi rica ediyorum cunku inanamiyorumm. Cok heyecanliyim :)
Eki Görüntüle 692552
Cnm gec dollenme olabilir hamilesin gozun aydin cnm