• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pozitif idrar testi kan testi 2.00 bu ne şimdi

inşallah vardır canım allah gönlüne göre versin bizde yaptık bu ay çalışma 25 mayısı bekliyorum bende..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...tutturursak 2.çocuklarda aynı yaşta olucak

di,şçi randevumu iptal ettim bekliyeceğim ayın 14 de dahiliyede randevum var eğer ozamana kadar adet olmazsam tekrar kan testi isteyeceğim inşallah canım idrarda pozitifi görnce çok heveslenmiştim ben yoks abu aydan benim normalde ümidim yoktuu

di,şçi randevumu iptal ettim bekliyeceğim ayın 14 de dahiliyede randevum var eğer ozamana kadar adet olmazsam tekrar kan testi isteyeceğim inşallah canım idrarda pozitifi görnce çok heveslenmiştim ben yoks abu aydan benim normalde ümidim yoktuu

canım belki katlanacak değerlerin bekle bakalım. biliyosun benim test bile yapmadılar. çünkü erken yapılan testte senin ki gibi kafa karışabiliyor.inş. hamilesindir

canım yaa ay inşallah hamilesindir kendim kadar sevinicem valla..ben kesinlikle 10 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum tabi geçerse

canım yaa ay inşallah hamilesindir kendim kadar sevinicem valla..ben kesinlikle 10 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum tabi geçerse

aslında bende düşünmüyordum ama idrar testinde bir bakayım dedim pozitifi görünce tamam dedim baya güvendim çünki hiç başıma böyle bişey gelmedi benim yüzlerce test yaptım negatifse negatif yani
kızımda hayal gibi gördüm çizgiyi hamileydim bunuda öyle sandım ama yok biliyorum kendimi kaptırmak istemiyorum adet olmayı bekliyorum

dün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 2 saat sonrasında 2.çizgi belirdi yine
yanlız 2.çizgi hemen çıkıyor da olabilir ama ben tam emin olamıyorum ama test kuruyunca gözüküyor
:ssz::ssz::ssz: bugün 34.gün bugün adetimi bekliyorum tahmini yumurtalama zamanından 14 gün geçti çünki
tabi tahmin ettiğim zamanda yumurtladıysam

Back