• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pozitif idrar testi kan testi 2.00 bu ne şimdi

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.543
423
selam kızlar ben bu ay ilk defa incir kürü yaptım adetimin 19.günü pembe leke geldi araştırdım yumurta çatlayınca olabiliyormuş
neyse 29.gün teste pozitif gördüm silik ama çizgi apaçık belli dün yaptığım test negatif bugün yaptığım testte çok çok silik ama testi yapmadan baktım pozitif
yerde çizgi yeri belli sanırım çizginin kendi yeri kan verdim şimdi aldım sonucu 2.00 çıkmış yaptığım 3 testte başka marka ben anlamadım bu işi yarın dişçide randevum var
ve röntgen çekicek oyüzden erkenden öğreniyim dedim ama olmadı şimdi gönül rahatlığıyla gideyimmi yarın dişçiye:37::37::37::37::37::37:

kimsenin bir fikri yokmu kızlar böyle 2.00 çıkması tekrarlamam gerektiğinmi göstyerir yoksa kesin negtaifmi

Canım hamilelik testin mi negatif çıktı? kan testin düşük nasıl bişey bu böyle ilginç. regl günün geçti mi? kaç gün geçti geçtiyse?

Canım hamilelik testin mi negatif çıktı? kan testin düşük nasıl bişey bu böyle ilginç. regl günün geçti mi? kaç gün geçti geçtiyse?

canım kanda gebeliğe baktırdım sonuç kısmında 2.00 yazıyor daha öncede yaptırmıştım 0.2 filan çıkardı
adetimin 32. günü bugün olmam lazımdı ama:44:

canım kanda gebeliğe baktırdım sonuç kısmında 2.00 yazıyor daha öncede yaptırmıştım 0.2 filan çıkardı
adetimin 32. günü bugün olmam lazımdı ama:44:

Birkaç gün daha bekle yapılabiliyorsa tekrar kan testi yaptır başka bir yerde canım. vallahi durumun karışık biraz insan net bir yorum yapamıyor:/

Birkaç gün daha bekle yapılabiliyorsa tekrar kan testi yaptır başka bir yerde canım. vallahi durumun karışık biraz insan net bir yorum yapamıyor:/

yarın dişçiye gidiyorum sskdan bir ay önce randevu aldım rötgen çektirmem gerekiyor artık varsada yapıcak bişeyim yok yoksa beklerdim sorun değilde
rötgen işi canımı sıkıyor öğrenmek için elimden geleni yaptım

selam kızlar ben bu ay ilk defa incir kürü yaptım adetimin 19.günü pembe leke geldi araştırdım yumurta çatlayınca olabiliyormuş
neyse 29.gün teste pozitif gördüm silik ama çizgi apaçık belli dün yaptığım test negatif bugün yaptığım testte çok çok silik ama testi yapmadan baktım pozitif
yerde çizgi yeri belli sanırım çizginin kendi yeri kan verdim şimdi aldım sonucu 2.00 çıkmış yaptığım 3 testte başka marka ben anlamadım bu işi yarın dişçide randevum var
ve röntgen çekicek oyüzden erkenden öğreniyim dedim ama olmadı şimdi gönül rahatlığıyla gideyimmi yarın dişçiye:37::37::37::37::37::37:

canim isin biraz karisik ama nedense icime hamile oldugunun suphesi dustu 3 tane ayri ayri test yapmissin hepsi pozitif olunca kanda negativ cikmis sen iki gun daha bekle adet olmazsan bir daha test yap sonra kanda baktir bari disciye gitme isinide birdaha dusun bence,,,dr una anlatsan aceba anlayisla karsilamazmi????

allah yardimcin olsun.... :ssz:

canım malesef önemli olan kantesti ama yinede en kısa zamanda bir doktor ile görüşmelisin

canim isin biraz karisik ama nedense icime hamile oldugunun suphesi dustu 3 tane ayri ayri test yapmissin hepsi pozitif olunca kanda negativ cikmis sen iki gun daha bekle adet olmazsan bir daha test yap sonra kanda baktir bari disciye gitme isinide birdaha dusun bence,,,dr una anlatsan aceba anlayisla karsilamazmi????

Allah yardimcin olsun.... :ssz:

canım zaten bir kere ertelettim bir daha yapamam sskya gidiyorum ve bu randevuyu bir ay önce aldım
nasip kısmet artık zaten umudum gitti

gec döllenmeden dolayı degeriniz düsük cıkmıstır bence disci randevunuzu erteleyin yükselir insallah degeriniz mujdenizi alırız:16:

mubarek zaten boyle aksilikler olur :27: hakkinda hayirlisi olsun peki belirtin varmi yani hamile olabilecegine suphen...

aslında bikaç belirti yaşadım ne zamandır sarı akıntım var adet olucakmış gibi belirtilerim çok oldu kasıkta batmalar filan birde gece ateşim yükseliyormuş ben farketmedim ama eşim söyledi bikaç kez

canım eğer 19.gün yumurtladığından eminsen 34.gün adet olman lazım
yani19+14=33 genelde 14gün sonra olunuyor yani 15.gün.o yüzden 34 diyorum.
ve sen 29.gün testte pozitif gördüm diyorsun yani yumurtlamadan 10gün sonra
idrar testinde pozitif çıkması için betahcg nin en az 20ml olması lazım.
idrar testleri bazen yanıltabiliyor.istersen dişçi randevundan önce emin olmak için bi kez daha kan ver.
umarım dilediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın.

canım eğer 19.gün yumurtladığından eminsen 34.gün adet olman lazım
yani19+14=33 genelde 14gün sonra olunuyor yani 15.gün.o yüzden 34 diyorum.
ve sen 29.gün testte pozitif gördüm diyorsun yani yumurtlamadan 10gün sonra
idrar testinde pozitif çıkması için betahcg nin en az 20ml olması lazım.
idrar testleri bazen yanıltabiliyor.istersen dişçi randevundan önce emin olmak için bi kez daha kan ver.
umarım dilediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın.

canım 19.gün yumurtladığımdan söyle eminim ogün sabah pembe leke geldi bu yumurtalamaya işaretmiş
oyüzden öyle düşündüm
idrar testlerine güvenim kalmadı zaten
kanda bugün 2.00 çıktı sonuç bu biraz kafamı karıştırdı

ahh beyazbulut bende bugün mayıs hamişleri topiğindeki listede seni hamiş gördüm çok sevindim hatta eşini ikna etmiş bak hamiş bile kalmış bi tebrik edeyim dedim eee bu ne şimdi...tatlım diş randevun saat kaçta çok erken değilse özel hastane yada tıp merkezlerinde hemen veriyorlar gebelik test sonucunu yaptır emin ol öyle git derim tabiki randevun erken saatte değilse...inşallah hamilesindir canım....

pembe leke deyince kendi durumum geldi aklima
bende bir kere tam yumurtalama zamani boyle 2-3 damla kahve kan gibi birsey gelmis Allah dedim ya yumurtladim yada
bebek yerlesti erken tuttu herhalde. 6-7 gun sonra basladim teslere ama silik cizginin esamesi yok
sonra internetten baktim yumurtlama sorunu yasayinca oyle kanamalar oluyormus
sonra yine ayni ay adete 3-5 gun kala bende akinti basladi ve biz o gunlerdede iliskiye girmistik
adet gunu gelince tabi adet olmadim bekledim bekledim gelen giden yok testler aldim yaptim yine negatif
adetim 5 gun gecti idrarda kesin cikar dedim ama yine yok sonra gittim kan testine benimde degerim 5.00 cikti tam sinirda
dr bekleyecegiz dedi kan testinden 2-3 gun sonra idrar testinde silik cizgiler belirdi ondan 2-3 gun sonrada
cizgiler koyulasti 1 hafta sonrada keseyi gordum nihayet.
tabi biz tamamina eremedik nasip olmadi ama ozetle adetin gelmediyse hala umut var demektir.
en son iliskinin uzerinden kac gun gecti birde oyle hesapla illa 14. gun yumurtlama sarti yok
ben o ay 2 kere yumurtladim diye dusunuyorum ilki bozuktu 2. de tuttu belki seninde oyle olur canim
bebek cok ufaksada rontgen birsey yapmiyor diyorlar yani soyleki benim bir arkadasim hamileyken bilmeyerek
burun ameliyati oldu genel anasteziyle ama bebegi turp gibi dogdu
randevuna git derim ben gebelik buyuyunce hic birsey yapamazsin cunku 9 ay agri cekersin yinede sen bilirsin. Allah hakkinda hayirlisini versin

ahh beyazbulut bende bugün mayıs hamişleri topiğindeki listede seni hamiş gördüm çok sevindim hatta eşini ikna etmiş bak hamiş bile kalmış bi tebrik edeyim dedim eee bu ne şimdi...tatlım diş randevun saat kaçta çok erken değilse özel hastane yada tıp merkezlerinde hemen veriyorlar gebelik test sonucunu yaptır emin ol öyle git derim tabiki randevun erken saatte değilse...inşallah hamilesindir canım....

canım randevum birde ama bir gün sonra tekrar test yaptırsam ne olucakki değer hemen yükselmez benim bildiğim tabi gebelik varsa
oyüzden en iyisi beklemek

pembe leke deyince kendi durumum geldi aklima
bende bir kere tam yumurtalama zamani boyle 2-3 damla kahve kan gibi birsey gelmis Allah dedim ya yumurtladim yada
bebek yerlesti erken tuttu herhalde. 6-7 gun sonra basladim teslere ama silik cizginin esamesi yok
sonra internetten baktim yumurtlama sorunu yasayinca oyle kanamalar oluyormus
sonra yine ayni ay adete 3-5 gun kala bende akinti basladi ve biz o gunlerdede iliskiye girmistik
adet gunu gelince tabi adet olmadim bekledim bekledim gelen giden yok testler aldim yaptim yine negatif
adetim 5 gun gecti idrarda kesin cikar dedim ama yine yok sonra gittim kan testine benimde degerim 5.00 cikti tam sinirda
dr bekleyecegiz dedi kan testinden 2-3 gun sonra idrar testinde silik cizgiler belirdi ondan 2-3 gun sonrada
cizgiler koyulasti 1 hafta sonrada keseyi gordum nihayet.
tabi biz tamamina eremedik nasip olmadi ama ozetle adetin gelmediyse hala umut var demektir.
en son iliskinin uzerinden kac gun gecti birde oyle hesapla illa 14. gun yumurtlama sarti yok
ben o ay 2 kere yumurtladim diye dusunuyorum ilki bozuktu 2. de tuttu belki seninde oyle olur canim
bebek cok ufaksada rontgen birsey yapmiyor diyorlar yani soyleki benim bir arkadasim hamileyken bilmeyerek
burun ameliyati oldu genel anasteziyle ama bebegi turp gibi dogdu
randevuna git derim ben gebelik buyuyunce hic birsey yapamazsin cunku 9 ay agri cekersin yinede sen bilirsin. Allah hakkinda hayirlisini versin

yeşim umut oldun bana :))
valla canım en son ilşki ne zamandı hatıurlamıyorum ben :)) yumurtalama döneminden sonra pek umursmadım zamanını
ama bir hafta önce olabilir tam emin değilim belkide daha az 5-6 gün
ben doktora sordum bu rtgen işinide çok yenidir bişey olurmu diye düşük olailir başka bişey olmaz dedi
oyüzden korktum zaten sskdan aldım randevuyu bir aydır bu randevu için bekliyordum bugün gidicem doktorla konuşucam bakalım ne diyecek

canım randevum birde ama bir gün sonra tekrar test yaptırsam ne olucakki değer hemen yükselmez benim bildiğim tabi gebelik varsa
oyüzden en iyisi beklemek

inşallah vardır canım allah gönlüne göre versin bizde yaptık bu ay çalışma 25 mayısı bekliyorum bende..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...tutturursak 2.çocuklarda aynı yaşta olucak

Back