- 9 Ocak 2020
- 198
- 233
- 18
- 28
Kızlar merhaba buraya pozitif net silik farketmez testlerinizi atabilirmisiniz. Bende yaptım dün ve bugün atıyorum yarın kan vercem insallah. Birbirimize umut olalım...
Strip dün. Kaset bugüne ait. Bat dündü.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yumurtlamanin kacinci gunuKızlar merhaba buraya pozitif net silik farketmez testlerinizi atabilirmisiniz. Bende yaptım dün ve bugün atıyorum yarın kan vercem insallah. Birbirimize umut olalım...Strip dün. Kaset bugüne ait. Bat dündü.
Bugün kan vermeye gitcem ama netlesmismi sizce yeni yaptım. Daha önce kimyasal ve dıs gebelik gecirdim için sevinemiyorum bileKuzum muhtemelen hamilesin çünkü bat geçmiş. İnşallah vardır. Haber et burdan![]()
Canım 42.900 cıktı suan aldım kan sonucu nasıl sence. İki günde bir takip etcem tabi amaKuzum muhtemelen hamilesin çünkü bat geçmiş. İnşallah vardır. Haber et burdan![]()
Kaçtı canım degerin bende verdim de 42.900 cıktı simdi.Benimde böyleydi kan verdim varmış şükür
İnşallah sağlıkla devam eder cnm gebeliğin...Bugün kan vermeye gitcem ama netlesmismi sizce yeni yaptım. Daha önce kimyasal ve dıs gebelik gecirdim için sevinemiyorum bile![]()
Cok tesekkürr ederim insallah canım. Hcg simdi 42 cıktıİnşallah sağlıkla devam eder cnm gebeliğin...
Canım 42 cıktı benimde normal dmi.Eki Görüntüle 2579016 benim bu sekildeyken bile 200 lerdeydi.
42 olmasi normal dir silikliğe gore.Canım 42 cıktı benimde normal dmi.Takibini yapcam iki günde bir tabi
42.000 çok iyi bi sonuç 6 yada 7 haftalık gebelik demek, bu durumda idrar testininde kopkoyu çıkması lazımdı. Seni üzmek istemem canım ama ikisinden biri yanlış gibi...Canım 42.900 cıktı suan aldım kan sonucu nasıl sence. İki günde bir takip etcem tabi ama
Cok güzel rabbim ilerisini saglıkla görmeni nasip etsinKizlar bat a 3 gun kala biri 5 digeri 10 liralik testlerim.
Var baya baya. Kan testi yaptir bi kac guneKizlar bat a 3 gun kala biri 5 digeri 10 liralik testlerim.
Yok kızzz 42 cıktı42.000 çok iyi bi sonuç 6 yada 7 haftalık gebelik demek, bu durumda idrar testininde kopkoyu çıkması lazımdı. Seni üzmek istemem canım ama ikisinden biri yanlış gibi...