- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.929
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Test yapmadan ilaç veremeyiz dedi sağlık ocağı doktoru test yaptırmadım oğluma o teste ben dayanamadim o nasıl dayansın bugün ablam calpol alıp kapıya bıraktı onu verdim fayda etmesini bekliyorumNerde yasıyor sunki burda bebeklere yapıyolar ve bi tanıdıgımın pozitif cıktı sadece calpol veriyorlar. Eltisi de pozitif o bebege yaptırmadı canı yanmasın diye ama oda calpol veriyor. Sen kullanıyormusun bebege
Cok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifanızı versin.Test yapmadan ilaç veremeyiz dedi sağlık ocağı doktoru test yaptırmadım oğluma o teste ben dayanamadim o nasıl dayansın bugün ablam calpol alıp kapıya bıraktı onu verdim fayda etmesini bekliyorum
Evet bulaşıyor ama bi belirti olmaz diyordu bütün çevremVe ayrica evet bebeklere de bulasiyor, belki bizler kadar agir gecirmiyorlar ama bulasiyor, sen bol bol emzir bebegini
Kendi ilaç kullanımı reddetmiş. Doğru bir davranış ama bebeğe calpol verebilir tabi.Sanirim ilac vermek istemiyor
Bebege atesi 38,5’u gecerse bi ates dusurucu verebilirsiniz bence ama endise etmeyin o sizin kadar agir gecirmiyordur, anne sutu aliyor ve cocuklarda daha hizli iyilesme oluyorHayırlı geceler kızlar,işin içinden çıkamıyorum psikolojim alt üst yazıp belki bir kaç teselli alıp bir nebze rahatlamak istiyorum...
2 gün önce baş boğaz eklem ağrısı ile hastaneye gidip test yaptım ve malesef pozitif cıktıRabbim daha ağırını vermesin ama ağır geçiriyorum ateş ve tat koku kaybida beraberinde geldi anlayacağınız bütün belirtiler mevcut
bende oğlumu emzirdigim için ilaç kullanmayı reddettim ama bildiğiniz saat sayıyorum gunlerin geçmesi ağrılarımın azalması için çünkü şimdiye kadar hiç mama vermedim eğer emzirmeyi kesip mama verirsem kabul etmeyebilir istemeyebilir en önemlisi benim sütumden mahrum olabilir bir daha gelmeyebilir sütüm çünkü emzirmedigim süre zarfında ne kadar sagsamda bebeğin çekmesi kadar süt gelmez ve günden güne sutum azalır bu arada oğlum mamaya alışır bi daha beni emmek istemez
Bebeklere bulaşmaz diyorlardı ateşi 38den düşmüyor sürekli basindayim takipteyim soğuk uygulama ılık duş dönüşümlü yapıyorum çünkü sağlık ekipleri biz bisey yapamayız evde düşürmeye çalışın diyorlarbi hastaneye bile götüremiyorum belki bir serum iyi gelecek yavruma ben bu kadar kötü geçiriyorsam illa oda acı çekiyordur buna dayanamıyorum
C vitamini propolis ballı zencefil bol limon mandalina tuketiyorum ayakta durabilmek için ama ayakta duramiyorum esim negatif suan ama hic bir yardım desteği yok bana ben böyle çaresiz hastalık görmemiştim elim kolum bağlı hiç bisey yapamıyorum..
Rabbim günahsız küçücük kulları hürmetine bu belayi en kısa zman da ülkemizden def etsin inşallah çünkü çok zor gerçekten psikolojimi iyi tutmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor güzel dilek ve dualariniza ihtiyacım var rabbim hepinizden razı olsun
Inşallah bebeğim iyileşsin inanın kendi canım umrumda değil şuan onu böyle hasta gördükçe daha kötü oluyorumBebege atesi 38,5’u gecerse bi ates dusurucu verebilirsiniz bence ama endise etmeyin o sizin kadar agir gecirmiyordur, anne sutu aliyor ve cocuklarda daha hizli iyilesme oluyor
Hadi amaaaa cocuklar boyle buyuyor zaten hasta ola ola. Baska hastaliklar da gecirecek, aresi yukselecek burnu akacak oksurecek vs. Siz kendiniz iyi olmaya bakin ki onunla ilgilenebilesinizInşallah bebeğim iyileşsin inanın kendi canım umrumda değil şuan onu böyle hasta gördükçe daha kötü oluyorum
Hastaneye gidemiyorum pozitif hastayım dışarı çıkamam covid hattıyla görüşüyorum telefondaÇok üzüldüm pembiş Allah yardımcın olsun içini ferah tut atlatırsın istersen başka bir hastaneye götür bebeği belki ilgilenirler stres yapma sakin kal bebekte hisseder tedirgin olur bu durumda eşine çok iş düşüyor bence. Acaba diyorum ki sürekli sağıp Dolapta saklasan mı ? İyice stokladıktan sonra hemen tedavine başlasanÇok geçmiş olsun ya çok üzüldüm cidden
Doktor ne öneriyor peki hiç tavsiyede bulundu mu ?Hastaneye gidemiyorum pozitif hastayım dışarı çıkamam covid hattıyla görüşüyorum telefonda
Sagmayi düşündüm ama biberonu tutmuyor oğlum çok denedim çünkü dediğim gibi hiç biberon almadı
Sanırım taze anne olmanın da endisesi var tecrubesizim onu hasta görmeye dayanamıyorumHadi amaaaa cocuklar boyle buyuyor zaten hasta ola ola. Baska hastaliklar da gecirecek, aresi yukselecek burnu akacak oksurecek vs. Siz kendiniz iyi olmaya bakin ki onunla ilgilenebilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?