Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz haftalarda HPV testi ve smear testi olmuştum. Hpv için Tip 6 ve Tip 33 pozitif çıktı, smear testi ise temiz çıktı. Bunun üzerine doktorum kolposkopi ve biyopsi yapmamız gerekebilir dedi. Telefonla konuştuğumuz için o sırada sinyal çekmedi ve konuşma yarım kaldı, tekrar aradığımda ise doktorun eve gitmiş olduğunu asistanından öğrendim. Haliyle panikledim ve kendimi sakinleştiremedim. Çünkü önceki problemlerim için (polikistik over) tedavisi var mı diye sorduğumda kıllarına lazer epilasyon yaparız, (1 ayda 3 kez atış atarız merak etme dedi) sivilcelerine ise mezoterapi uygularız, üst katta güzellik salonumuz var gibi bir şey söyledi. Haliyle bu tür bir tedavi sunan bir doktora tedavi olmak istemedim. Yine de tüm cesaretimi toplayıp aradım ve fiyat bilgisi aldım. 7 bin lira kendisi için 3 bin küsür ise hastane masrafları için ameliyat edilebileceğimi öğrendim.
Bu kadar param yok ve sizden doktor tavsiyesi almak istiyorum. Geçmişte devlet hastanesindeki doktorlar ile kötü tecrübe yaşadım ve hala travmasını taşıyorum. Evli veya nişanlı değilim. Sevgilim var ve 21 yaşındayım, bana anlayışlı ve uygun doktor önerisi sunabilecek herkesin tavsiyesine çok ihtiyacım var. Artık paniklemekten ve kaygıdan günlük işlerimi yapamaz oldum. Yargılamayacak doktor arıyorum. Bu arada doktorumdan konuya açıklayıcı bir bilgilendirme konuşması da almadım, bu da paniklememin en büyük nedenlerindendi.
Bu kadar param yok ve sizden doktor tavsiyesi almak istiyorum. Geçmişte devlet hastanesindeki doktorlar ile kötü tecrübe yaşadım ve hala travmasını taşıyorum. Evli veya nişanlı değilim. Sevgilim var ve 21 yaşındayım, bana anlayışlı ve uygun doktor önerisi sunabilecek herkesin tavsiyesine çok ihtiyacım var. Artık paniklemekten ve kaygıdan günlük işlerimi yapamaz oldum. Yargılamayacak doktor arıyorum. Bu arada doktorumdan konuya açıklayıcı bir bilgilendirme konuşması da almadım, bu da paniklememin en büyük nedenlerindendi.