Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba,
10.günde bhcg değerim 546 çıktı fakat kahverengi lekelenmem çok azar azar devam ediyo. dr um normal diyo ama ben endişeliyim. Bu duruumu yaşayan ve gebeliği normal devam eden ya da doğum yapan var mı aranızda..?
Canim ben yasamadim ama yasayan cok arkadasimiz var vajinal jelden kaynaklanabiliyor tutunma kanamasida olabilir hatta ikiz oluncada olabiliyor böyle bence endiselenme ve bol bol dinlen hamileliginin tadini cikart gözün aydin bu arada
ben varım amiral cim:))
hikayemi biliyorsun.lekelenmeyle hamile olduğumu anladım.sonra da sıpam doğdu.bu sefer herşey güzel olacak merak etme.
ben varımmmm henüz doğum yapmadım ama 4 aylık hamileyim kahverengi lekelenme koyu kırmızı kanama aklına gelebilecek bu anlamda ne varsa yaşadım çok şükür kuzum karnmda Rabbime emanet. lütfen sakin olup mümkün olduğunca dinlenmeye çalış ben 3 ay hiç kıpırdamadan yattım.hayırlısı olsun..
maalesef istemek yeterli olmuyor ne olur sinirini bozma bol bol dua et bebeğinin orada olduğunun bir işareti olarak kabul et dedim ya ben 12. haftaya kadar yattım banyo bile yapamadım doğru düzgün sadece yemek için doğruluyodum oda yatakta. şükretmekten dua etmekten başka yapacak bir şey yok Rabbim yardımcımız olsun..benimkide 2-3 damla kanamayla başladı ama hemen durdu ve kahvelekeye döndü. çok az ama sinir bozuyor.3,5 gündür yatıyorumve ara ara kalkıyorum ama yinede durmuyor.dr um problem etme yaşantına devam et diyor ama ben bitsin istiyorum..
ne arıyosun bakim sen buralarda:)
sen şanslısın.. :) inşallah bende öyle olurum ama endişeleniyorum işte narsın.yarında çalışmaya başlycam..
gerçi çok ama çok az geliyo
seninki nasıldı bide ne kadar sürmüştü hatırlıyo musun?
Arkadaşlar merhaba,
10.günde bhcg değerim 546 çıktı fakat kahverengi lekelenmem çok azar azar devam ediyo. dr um normal diyo ama ben endişeliyim. Bu duruumu yaşayan ve gebeliği normal devam eden ya da doğum yapan var mı aranızda..?
Benimde ilk hamileliğimde lekelenmem uzun sürmüştü gebeliğim de çok normal devam etti ve şimdi maşallah 12 yaşına girdi.
12 sene sonra bugün 13.gün bhcg değerim:537 fakat bu sefer leke yok.
inşallahta olmaz:) herşey yolunda gider sizin için
Arkadaşlar merhaba,