• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif bhcg ve Kahverengi lekelenme yardım

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
118
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

10.günde bhcg değerim 546 çıktı fakat kahverengi lekelenmem çok azar azar devam ediyo. dr um normal diyo ama ben endişeliyim. Bu duruumu yaşayan ve gebeliği normal devam eden ya da doğum yapan var mı aranızda..?

Arkadaşlar merhaba,

10.günde bhcg değerim 546 çıktı fakat kahverengi lekelenmem çok azar azar devam ediyo. dr um normal diyo ama ben endişeliyim. Bu duruumu yaşayan ve gebeliği normal devam eden ya da doğum yapan var mı aranızda..?

Canim ben yasamadim ama yasayan cok arkadasimiz var vajinal jelden kaynaklanabiliyor tutunma kanamasida olabilir hatta ikiz oluncada olabiliyor böyle bence endiselenme ve bol bol dinlen hamileliginin tadini cikart gözün aydin bu arada:34:

Canim ben yasamadim ama yasayan cok arkadasimiz var vajinal jelden kaynaklanabiliyor tutunma kanamasida olabilir hatta ikiz oluncada olabiliyor böyle bence endiselenme ve bol bol dinlen hamileliginin tadini cikart gözün aydin bu arada:34:

teşekkür ederim canım.

kafamı rahat tutmaya çalışıyorum ama çok zor.10.denemem bu. bir ürüde hamileliğim var.ama çocuğum yok.endişelenmeme engel olamıyorum.. bu durumu yaşayı herşeyi yolunda gidenleri duymaya ihtiyacım var sanırım

ben varım amiral cim:))
hikayemi biliyorsun.lekelenmeyle hamile olduğumu anladım.sonra da sıpam doğdu.bu sefer herşey güzel olacak merak etme.:33:

cevremde cok yasayan var ve damla damla oldugu sürece korkma cok kanama olursa doktora görün ınsallah saglıkla kucagına almak nasip olur evladını :emir_bebek:

ben varım amiral cim:))
hikayemi biliyorsun.lekelenmeyle hamile olduğumu anladım.sonra da sıpam doğdu.bu sefer herşey güzel olacak merak etme.:33:

ne arıyosun bakim sen buralarda:)
sen şanslısın.. :) inşallah bende öyle olurum ama endişeleniyorum işte narsın.yarında çalışmaya başlycam..
gerçi çok ama çok az geliyo
seninki nasıldı bide ne kadar sürmüştü hatırlıyo musun?

ben varımmmm henüz doğum yapmadım ama 4 aylık hamileyim kahverengi lekelenme koyu kırmızı kanama aklına gelebilecek bu anlamda ne varsa yaşadım çok şükür kuzum karnmda Rabbime emanet. lütfen sakin olup mümkün olduğunca dinlenmeye çalış ben 3 ay hiç kıpırdamadan yattım.hayırlısı olsun..

ben varımmmm henüz doğum yapmadım ama 4 aylık hamileyim kahverengi lekelenme koyu kırmızı kanama aklına gelebilecek bu anlamda ne varsa yaşadım çok şükür kuzum karnmda Rabbime emanet. lütfen sakin olup mümkün olduğunca dinlenmeye çalış ben 3 ay hiç kıpırdamadan yattım.hayırlısı olsun..

benimkide 2-3 damla kanamayla başladı ama hemen durdu ve kahvelekeye döndü. çok az ama sinir bozuyor.3,5 gündür yatıyorumve ara ara kalkıyorum ama yinede durmuyor.dr um problem etme yaşantına devam et diyor ama ben bitsin istiyorum..

benimkide 2-3 damla kanamayla başladı ama hemen durdu ve kahvelekeye döndü. çok az ama sinir bozuyor.3,5 gündür yatıyorumve ara ara kalkıyorum ama yinede durmuyor.dr um problem etme yaşantına devam et diyor ama ben bitsin istiyorum..
maalesef istemek yeterli olmuyor ne olur sinirini bozma bol bol dua et bebeğinin orada olduğunun bir işareti olarak kabul et dedim ya ben 12. haftaya kadar yattım banyo bile yapamadım doğru düzgün sadece yemek için doğruluyodum oda yatakta. şükretmekten dua etmekten başka yapacak bir şey yok Rabbim yardımcımız olsun..

ne arıyosun bakim sen buralarda:)
sen şanslısın.. :) inşallah bende öyle olurum ama endişeleniyorum işte narsın.yarında çalışmaya başlycam..
gerçi çok ama çok az geliyo
seninki nasıldı bide ne kadar sürmüştü hatırlıyo musun?

önce pembe, sonra kırmızı, sonra kahverengi:))
3-4 gün sürmüştü sanırsam.:4:
ben 38 yaştayım genelde canım yaşım itibariyle.:52:
pozitif olll lütfen.ve 9 ay da hamile olll inşallah.:49:

Arkadaşlar merhaba,

Benimde ilk hamileliğimde lekelenmem uzun sürmüştü gebeliğim de çok normal devam etti ve şimdi maşallah 12 yaşına girdi.
12 sene sonra bugün 13.gün bhcg değerim:537 fakat bu sefer leke yok.

Arkadaşlar merhaba,

öncelıkle hayrlı olsun dert etme lekelenme dicem fakat benm de 10 .gun hamile oldugmu leke geldi az az fakat dr um benı hemen yatrdı ve ve sonrasında 5 gun sora ben dn kahve lekeler lırmızıya dondu7 gun önce bıldıgın adetteki gibi pet koyuyordum pınar cım da yazmıs sana benm de pınarım gibi kanama alanım var ve bugun gittik dr a halen duruyr sadece incelmiş fakat keseye yakın enaz 4 hafta daha yatmaya devam dedii bence sen de yarın işe başlama derim 1 kaç gun daha mumkunse istiraht et uzat ayakları yat yerine kırmızı olursada mutlaka dr una git cnm hayrlı olsun çok stress yapma ben kanama anında bıle rahatım sadece görmek hoş olmuyr leke ya da kan

evet bendede var lekelenme korkuyorum salı akşam oldu karın ağrısı dr aradım sabah gel dedi gittim çok şükür değerim 212 çıktı dr normal lekelenmeyi görme dedi sıkıntı yok 10 şubat gel dedi ALLAH iin verirse kese görce sanırım bide bugün benim normalde adet günüm fikri olan varmı kılar

korkma cnm nerdeyse bütün tüp bebeklerde yasann bi durum bnmde 6. haftasında olmustu lekelenmem yerlesme kanaması oluyomus o bnm 18. haftamda hatta esi asagıda dsie bayagı bayagı kanamm oldu cok sükür bebişim simdi cok iyi en iyi yapacagın sey stres yapmamak bide ayakta durma 8. haftana kadar yat yatabildiginb kadar gercektwen cok etkiliyo yasamıs biri olarak soyleyebileceklerim bunlar hwersey yolunda gider kucagına alırsın bebişini insallhh

Back