Birebir aynısını yaşadım. Ben gelmeden evvel hiçbir işe elini sürmeyen bir ekip, ben bir şeyleri toparladıktan ve yükseldikten sonra nefret etmişlerdi benden. Dediğim hiçbir iş yapılmıyor, bilerek öteleniyor. Bilinçli bir şekilde yalnız bırakıldım. Son 2 ay artık kavga boyutuna ulaşınca işler istifa ettim dayanamayıp. Çok sevdiğim mesleğimden soğuttular. Asalak ekiple çalışmak dünyada cehennemi yaşamak gerçekten. Onlar ister ki alıştıkları düzen bozulmasın, ne uzasınlar ne kısalsınlar. Ama ben hem kendimi hem içinde var olduğum işi geliştirmek isteyen biriyim. Ben dayanamadım ve pes ettim. Umarım siz dayanır ve başarırsınız. İstifa sonrası da hamile olduğumu öğrendim ve yeni bir işe de giremedim. Tüm düzenim altüst oldu yani birkaç kendini bilmez yüzünden. Çalışmayı inanılmaz özledim. Umarım kimse karşılaşmaz böyleleriyle.Kızlar merhaba.
Bir şirkette yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum.Diğer arkadaşlarım benden biraz daha eski.Fakat ben işe adapte olup alışana kadar kimse elini taşın altına koymamış,görevlerini yapmamışlar.Ben de eksiklikleri görüp yapmaya başladım.Patronum da çalışma performansımı fark edince ciddi bir zam yapıp yönetim temsilcisi olarak atadı.
Şimdi pozisyonumdan dolayı onlara görev ve sorumluluk veriyorum,yapıp yapmadıklarını takip ediyorum.Görev tanımım bu şekilde.
Fakat verilen görevleri yerine getirmiyorlar.Ve asla şunu yap bunu yap demem stajyere bile.Şunu şöyle yapalım mı,bunu bu hafta yapmış olalım gibisinden tatlı tatlı konuşurum.Şikayet etmekten hoşlanmadığım için defalarca birebir uyardım,toplantılarda konu haline getirmedim,firma sahibine ya da genel müdüre durumu aksettirmedim.Sürekli hatırlattığım için de benimle mesafe koymaya selam bile vermemeye başladılar.Yardımcı olmaya çalıştım ama benim işlerim de çok fazla yoğun ve arkalarını toplamak istemiyorum.Ve onların yapmaları gereken işlerden veri alıyorum,yani onlar yapmayınca bana da engel oluyor.
Onlar yapmadıkça benim ilgilenmediğim ve görevimi yapamadığım düşünüldü ve uyarıldım.Ben de artık şikayet etmeye başladım.Yapılmıyor edilmiyor gibisinden.Onları şikayet ettiğim için şu an iyice tavır aldılar.
Sorumluluklarını ısrarla yerine getirmiyorlar,iş yapmak istemiyorlar.Ben de nereye kadar şikayet edebilirim ki,sürekli şikayet ediyorsun denicek bir süre sonra.İstifa etmeyi düşünüyorum fakat nereye gitsem böyle insanlarla karşılaşacağım.O kadar mutsuz geliyorum ki işe.Neden böyleler anlamıyorum.Ne yapmam gerek onu da bilmiyorum artık.
ikisine de gelmiyorlar.Yok kuzum kibarlıktan anlamıyor insanlar.
Bildiğin terör estirceksin.
Yaranamazsın kimseye iyi nihetle.
Çok sevdiğim bir söz var.
Deveye diken ,insana siiii...... yaranır.asla şaşamaz bu.
yönetici görse de umursamıyor.Bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle CC ye müdürünüzü koyarak şu şu tarihte şunları yapıp iletelim tarzı mail atın. Böylece hem yönetici görür hem yapılmayınca elinizde kanıt olur
galiba ben de dayanamayacağım.Çünkü denetimlere giriyorum sürekli,onların açığını da ben kapatmak ben uğraşmak zorunda kalıyorum.Birebir aynısını yaşadım. Ben gelmeden evvel hiçbir işe elini sürmeyen bir ekip, ben bir şeyleri toparladıktan ve yükseldikten sonra nefret etmişlerdi benden. Dediğim hiçbir iş yapılmıyor, bilerek öteleniyor. Bilinçli bir şekilde yalnız bırakıldım. Son 2 ay artık kavga boyutuna ulaşınca işler istifa ettim dayanamayıp. Çok sevdiğim mesleğimden soğuttular. Asalak ekiple çalışmak dünyada cehennemi yaşamak gerçekten. Onlar ister ki alıştıkları düzen bozulmasın, ne uzasınlar ne kısalsınlar. Ama ben hem kendimi hem içinde var olduğum işi geliştirmek isteyen biriyim. Ben dayanamadım ve pes ettim. Umarım siz dayanır ve başarırsınız. İstifa sonrası da hamile olduğumu öğrendim ve yeni bir işe de giremedim. Tüm düzenim altüst oldu yani birkaç kendini bilmez yüzünden. Çalışmayı inanılmaz özledim. Umarım kimse karşılaşmaz böyleleriyle.
çok haklısınız.Tatlı dili bırakmak zorundayım.İnsanlıktan anlamıyorlar çünküOturun patronla özel olarak bu konu hakkında konuşun ve işlerini zamanında yapmayan gevşeklik gösterenler için çıkış işlemleri başlatılacaktır tarzında bir toplantı düzenleyin.Sonrasında yapacakları işler dışında muhattap olmayın bile.
O kadar emek verip yükselmişsiniz Allah aşkına istifayı aklınızdan bile geçirmeyin anladıkları dilden konuşun .
Herkes çalışmasının karşılıgını almalı eksik iş yapanla tam iş yapan aynı parayı alıyosa büyük haksızlık olur o firma da çok ileri gidemez
Dışarıda bir sürü insanın işsiz oldugunu çalışanlarınıza hatırlatın , vazgeçilmez olmadıklarını onlara gösterin.
Ben de işsizim ve uzun zamandır iş arayan biri olarka yazıyorum bunları.Siz çok yumuşakbaşlı ve ılımlı davranmanıza ragmen size karşı büyük bi tavır içerisindeler.Amacım kesinlikle patronlar işçiyi sömürsün değil fakat burada durum farklı.Yazdıklarımı bu şekilde düşünün lütfen
Yöneticiniz de tam yönetici olamamış herhaldeyönetici görse de umursamıyor.
Soruyor personele neden yapmadın diye,yoğundum yapamadım diyor.Bana da gelip "yoğunmuş ondan yapamamış" diye onu savunuyor.Sonuç olarak öylece kalıyor
aynen öyle,yöneticilik vasfı hiç yok maalesefYöneticiniz de tam yönetici olamamış herhaldebizimki anamızı ağlatıyor, yoğunluk diye bi kelimenin varlığına da inanmıyor zaten
Kızlar merhaba.
Bir şirkette yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum.Diğer arkadaşlarım benden biraz daha eski.Fakat ben işe adapte olup alışana kadar kimse elini taşın altına koymamış,görevlerini yapmamışlar.Ben de eksiklikleri görüp yapmaya başladım.Patronum da çalışma performansımı fark edince ciddi bir zam yapıp yönetim temsilcisi olarak atadı.
Şimdi pozisyonumdan dolayı onlara görev ve sorumluluk veriyorum,yapıp yapmadıklarını takip ediyorum.Görev tanımım bu şekilde.
Fakat verilen görevleri yerine getirmiyorlar.Ve asla şunu yap bunu yap demem stajyere bile.Şunu şöyle yapalım mı,bunu bu hafta yapmış olalım gibisinden tatlı tatlı konuşurum.Şikayet etmekten hoşlanmadığım için defalarca birebir uyardım,toplantılarda konu haline getirmedim,firma sahibine ya da genel müdüre durumu aksettirmedim.Sürekli hatırlattığım için de benimle mesafe koymaya selam bile vermemeye başladılar.Yardımcı olmaya çalıştım ama benim işlerim de çok fazla yoğun ve arkalarını toplamak istemiyorum.Ve onların yapmaları gereken işlerden veri alıyorum,yani onlar yapmayınca bana da engel oluyor.
Onlar yapmadıkça benim ilgilenmediğim ve görevimi yapamadığım düşünüldü ve uyarıldım.Ben de artık şikayet etmeye başladım.Yapılmıyor edilmiyor gibisinden.Onları şikayet ettiğim için şu an iyice tavır aldılar.
Sorumluluklarını ısrarla yerine getirmiyorlar,iş yapmak istemiyorlar.Ben de nereye kadar şikayet edebilirim ki,sürekli şikayet ediyorsun denicek bir süre sonra.İstifa etmeyi düşünüyorum fakat nereye gitsem böyle insanlarla karşılaşacağım.O kadar mutsuz geliyorum ki işe.Neden böyleler anlamıyorum.Ne yapmam gerek onu da bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?