Pozisyonum ve söz dinlemeyen iş arkadaşlarım

Oturun patronla özel olarak bu konu hakkında konuşun ve işlerini zamanında yapmayan gevşeklik gösterenler için çıkış işlemleri başlatılacaktır tarzında bir toplantı düzenleyin.Sonrasında yapacakları işler dışında muhattap olmayın bile.

O kadar emek verip yükselmişsiniz Allah aşkına istifayı aklınızdan bile geçirmeyin anladıkları dilden konuşun .
Herkes çalışmasının karşılıgını almalı eksik iş yapanla tam iş yapan aynı parayı alıyosa büyük haksızlık olur o firma da çok ileri gidemez
Dışarıda bir sürü insanın işsiz oldugunu çalışanlarınıza hatırlatın , vazgeçilmez olmadıklarını onlara gösterin.

Ben de işsizim ve uzun zamandır iş arayan biri olarka yazıyorum bunları.Siz çok yumuşakbaşlı ve ılımlı davranmanıza ragmen size karşı büyük bi tavır içerisindeler.Amacım kesinlikle patronlar işçiyi sömürsün değil fakat burada durum farklı.Yazdıklarımı bu şekilde düşünün lütfen

Mail sistemi kurup maille yapmaları gerekeni iletmeniz mümkünse hemen geçin ve sizden ustleride ekleyin maillere ve iş ortaminda kimseye sevgiyle yaklaşmayın gayet açık ve net istediğinizi emir kipiyle iletin, eğer yılanın başını biliyorsanız onu işten cikartin.korku her zaman iyidir böylelerine

Birebir aynısını yaşadım. Ben gelmeden evvel hiçbir işe elini sürmeyen bir ekip, ben bir şeyleri toparladıktan ve yükseldikten sonra nefret etmişlerdi benden. Dediğim hiçbir iş yapılmıyor, bilerek öteleniyor. Bilinçli bir şekilde yalnız bırakıldım. Son 2 ay artık kavga boyutuna ulaşınca işler istifa ettim dayanamayıp. Çok sevdiğim mesleğimden soğuttular. Asalak ekiple çalışmak dünyada cehennemi yaşamak gerçekten. Onlar ister ki alıştıkları düzen bozulmasın, ne uzasınlar ne kısalsınlar. Ama ben hem kendimi hem içinde var olduğum işi geliştirmek isteyen biriyim. Ben dayanamadım ve pes ettim. Umarım siz dayanır ve başarırsınız. İstifa sonrası da hamile olduğumu öğrendim ve yeni bir işe de giremedim. Tüm düzenim altüst oldu yani birkaç kendini bilmez yüzünden. Çalışmayı inanılmaz özledim. Umarım kimse karşılaşmaz böyleleriyle.

Bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle CC ye müdürünüzü koyarak şu şu tarihte şunları yapıp iletelim tarzı mail atın. Böylece hem yönetici görür hem yapılmayınca elinizde kanıt olur

Yok kuzum kibarlıktan anlamıyor insanlar.
Bildiğin terör estirceksin.
Yaranamazsın kimseye iyi nihetle.
Çok sevdiğim bir söz var.
Deveye diken ,insana siiii...... yaranır.asla şaşamaz bu.

Yok kuzum kibarlıktan anlamıyor insanlar.
Bildiğin terör estirceksin.
Yaranamazsın kimseye iyi nihetle.
Çok sevdiğim bir söz var.
Deveye diken ,insana siiii...... yaranır.asla şaşamaz bu.
ikisine de gelmiyorlar.

yapmayanı işten çıkarma olayı olsa o zaman nasıl yaparlar ama işte yok maalesef

Bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle CC ye müdürünüzü koyarak şu şu tarihte şunları yapıp iletelim tarzı mail atın. Böylece hem yönetici görür hem yapılmayınca elinizde kanıt olur
yönetici görse de umursamıyor.

Soruyor personele neden yapmadın diye,yoğundum yapamadım diyor.Bana da gelip "yoğunmuş ondan yapamamış" diye onu savunuyor.Sonuç olarak öylece kalıyor

galiba ben de dayanamayacağım.Çünkü denetimlere giriyorum sürekli,onların açığını da ben kapatmak ben uğraşmak zorunda kalıyorum.

çok haklısınız.Tatlı dili bırakmak zorundayım.İnsanlıktan anlamıyorlar çünkü

Bilgilendirmeleri ve görevlendirmeleri yazılı yapmalısınız. Maalesef el birliğiyle sizi göndermeye çalışıyorlar gibi görünüyor. Yazılı bilgilendirme yapmazsanız siz zararlı çıkacaksınız bu işten.

yönetici görse de umursamıyor.

Soruyor personele neden yapmadın diye,yoğundum yapamadım diyor.Bana da gelip "yoğunmuş ondan yapamamış" diye onu savunuyor.Sonuç olarak öylece kalıyor
Yöneticiniz de tam yönetici olamamış herhalde bizimki anamızı ağlatıyor, yoğunluk diye bi kelimenin varlığına da inanmıyor zaten

maalesef tek başınıza kalkamazsınız bu işin içinden, yöneticiniz devreye girecek ve size destek çıkacak, o savsaklamaları yoğunmuş diyip kabul ediyorsa sizin de yapabileceğiniz bişi yok, bence stresi bi kenara bırakın, sizde olduğu kadar idare edin.

bence terör estirmek falan bunlar şu an onlarda işe yaramayacaktır, kendinizi üzdüğünüzle kalacaksınız, yöneticinizden tam destek isteyin, yoksa sizde kasmayın.

Öncelikle işlerinizi yazılı talep edin, aktif bir mail sisteminiz olsun, teslim edildi ve okundu bilgisi isteyin gönderirken patronda cc de olsun
Sonrasında haftalık toplantılar düzenleyin, yapılmayan işler yüz yüze konulunca kaçacak alanları kalmaz, yetişmedi etmedi bahaneleri ancak bir iki hafta gider
Şirketiniz bir patron şirketi anladığım kadarıyla, kurumsallık ve departmanlaşma oturmamış o yüzden baskıcı olmanız gerek maalesef. Toplantılarda bir kaç kez rencide olup göze batınca mecburen harekete geçerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…