Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Poyraz'ımın Odası..

Gerçekten çok güzel hazırlamışınız oğlunuzun odasını.Bebeğe oda hazırlamak hamileliğin en güzel dönemlerinden birisi bence.
İnsan o eşyaları öyle bi hevesle alıyo ki :1:
Güle güle kullansın oğlunuz odasını inşallah

Gerçekten çok güzel hazırlamışınız oğlunuzun odasını.Bebeğe oda hazırlamak hamileliğin en güzel dönemlerinden birisi bence.
İnsan o eşyaları öyle bi hevesle alıyo ki :1:
Güle güle kullansın oğlunuz odasını inşallah
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları inşallah. Gerçekten heyecanla hazırladık her sabah uyandığımızda oğlumuzun odasında bi yarım saat vakit geçiriyoruz sağ salim gelmesi için dua ediyoruz az kaldı inşallah..:nazar::emir_bebek:

Canım çok güzel bi oda olmuş. Oğlun sağlıkla doğar, bu odayı daha güzel hale getirir inşallah. Mobilyalarını çok beğendim. İnternettede gördüm beğendim, bende almayı düşünüyorum kızım için. Sen nerden aldın. Problem yaşadınmı merak ettim? Tavsiye edersen bende ordan alırım.

Canım çok güzel bi oda olmuş. Oğlun sağlıkla doğar, bu odayı daha güzel hale getirir inşallah. Mobilyalarını çok beğendim. İnternettede gördüm beğendim, bende almayı düşünüyorum kızım için. Sen nerden aldın. Problem yaşadınmı merak ettim? Tavsiye edersen bende ordan alırım.
Teşekkür ederiz teyzesi. Beğendiğinize çok sevindik :17::nazar: İnternetten aldık mobilyalarımızı 2 günde geldi. Demonte mobilyadan canım hem de çok çok uygun bir fiyata. Kalitesi de beklediğimizden iyi çıktı 6-7 yıl kullanırız gibi geliyor sonrada zaten oğlumun beğendiği bir genç odası alıcam inşallah.

Bende tesadüfen açıp izleyenlerdenim ama çok beğendim bu fikri. Oda zaten güzel, aldıklarınız güzel, sizin performans güzel :) Bende winnie the pooh karakterlerini çok severim, gayet güzel kullanmışsınız. Nefes alış verişinizden eğilip kalkmanın zorluğu belli, bende sizinle eğilip kalktım gibi oldu; çömelmek ne büyük nimetmiş.:9:
maşallah diyelim, güle güle büyütürsünüz inş .

hiç uğradığım bir bölüm değildir....tesadüfen gördüm....ama bayıldım...kaybetme bu videoyu...Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almak nasip etsin...

Kızlaar odayı aslında aileme izletmek için çekmiştim. Biraz fazla konuşmuşum.:1: Ailem uzakta yaşıyor ve öyle markaymış şuymuş buymuş pek ilgilenmezler dikkat etmezler ben de biraz anlatarak çektim videoyu. Sonrada sizlere belki fikir olur diye paylaşmaya karar verdim. İnşallah beğenirsiniz..

[video=youtube;47msPWTQ878]http://www.youtube.com/watch?v=47msPWTQ878[/video]
selam merhaba öncelikle odanız gerçekten çok harika olmuş ellerinize sağlık sağlıklı bi şekilde büyür inşallah güzel günleriniz olur odayı izlerken gözlerim doldu ve kızımın yüzüne baktım ağladım inan bana her bebek bu şekilde odayı kıyafetleri hazırlığı hakediyo ama ben malesef kızıma bunları yapamadım çünki bukadar güzel imkanlarım yok :) tabi halima şükrediyorum rabbim sağlıklı bebek verdi bana bir beşik bile alamayanlar var ama insan yinede imreniyo inşallah ilerde durumum iyi olurda hem kızıma hemde birdaha çocuğum olursa böyle şeyler yapabileyim kızımın bir odası olsun bir yatağı olsun giysi dolabı olsun çok isterim neyse inşallah hep böyle yüzünüz güler :))

odanız çok güzel güle güle kullanın. Birkaç yorum yapmak istedim. Özellikle halılara bayıldım. bende oğluşumun odasına böyle bi halı alayım. Ama odanın biraz planı ince uzun gibi, geniş bir oda olsa daha güzel olurdu. benim oğluşumun odası da ince uzun çok hoşuma gitmiyor.

yalnız kıyafetleri çok almışsın. Onların çoğunu kullanamazsın. ilk başlarda hemen büyüyorlar. Bir sürüde hediye geliyor. Ama markaları ve renklerin çok güzel. bebek küçük olunca insan çin malı olmasın diye biraz iyi şeyler almak istiyor.

Bu arada bebek doğdu mu bilmiyorum ama hayırlı doğumlar.:49:

odanız çok güzel güle güle kullanın. Birkaç yorum yapmak istedim. Özellikle halılara bayıldım. bende oğluşumun odasına böyle bi halı alayım. Ama odanın biraz planı ince uzun gibi, geniş bir oda olsa daha güzel olurdu. benim oğluşumun odası da ince uzun çok hoşuma gitmiyor.

yalnız kıyafetleri çok almışsın. Onların çoğunu kullanamazsın. ilk başlarda hemen büyüyorlar. Bir sürüde hediye geliyor. Ama markaları ve renklerin çok güzel. bebek küçük olunca insan çin malı olmasın diye biraz iyi şeyler almak istiyor.

Bu arada bebek doğdu mu bilmiyorum ama hayırlı doğumlar.:49:

Ah canım sorma odanın ince uzun olmasını ben de hiç sevmiyorum ama maalesef tek ince uzun oda bu diğer 3 oda kare ve büyük olduğu için oraya çok da takılmamaya çalıştım aldık işte evi :) Kıyafetleri az aldım aslında 3-4 tane 0-3, 3-4 tanesi 3-6, 3-4 tanesi de 6-9 aylık onlar. Bebek büyüdükçe alırım diye 3-4 taneli aldım aslında. Oğlum hala doğmadı sabırsızlıkla bekliyoruz gelmesini..:49::nazar::emir_bebek:

İzleyip değerli görüşlerini belirten herkese çok teşekkür ederim kızlaar.. İnşallah daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.. Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin..

Back