Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15:00'te deneme seansım var gidip görelim bakalım şu power plate'i. ben de neler yapıcak merak ediyorum doğrusu :S
power plate ile 3 deneme günüm vardi ama ben sadece 1 ine gittim bir daha gitmedim.
dayak yemis gibi oldum :)
o nasil agriydi kemiklerim resmen bir hafta agridi...
nefes alirken,yürürken ,dururken kaburgalarim agridi resmen..ama bu agri spor yaptiktan sonra ki kas agrilarina benzemiyordu..
bende arastirma yaptim aslinda cok saglikli olmadigini okudugum yerler verdi..titresimler zarar veriyormus...
yarim saat yaptim ama biri video ya alsaydi sekilden sekile girmisimdir...tabi önceden yapanlar cok rahatti hic bir hirpanlanma hissi yoktu ama
o saniyerleri nasil bitirdim bilmiyorum..sürekli gözüm süre seyindeydi bir ara kalp krizi gecirecem sandim kadina yapamyacam diyorum ama dinlemiyor
saka maka halden kiliktan cikmis bir sekilde arkama bakmadan kactim...
nette arastirmalarimda yarari oldugunu söyleyende var zararli oldugunu hicbir ise yaramadiginida...
birde bu aletin sahteleri olmamaliymis sanirim sahte olanlarinda sorun oluyormus...
günde 10 km yürüyebilirim,deli gibi spor yapabilirim ama sanirim power plate bir daha hayatimda olmaz...ben yapamadim,ama salonda baskalari cok güzel yapiyorlardi tek baslarina benim yanimda yardimci biri olamsina ragmen cok hirpalandim...isin komik tarafi hemen yazilacaktim ama
olmaz dediler 3 kere denemeye gel öyle karar ver dediler iyikide öyle olmus benim icin,selilüt icin iyimis okudugum yerlerde yaziyordu...
belki zamanla alisiriniz sizde..ama o titresimler insani bir tuhaf ediyor..
ilk seansta yarım saat çok değil mi yahu? hatta genel olarak da çok olmalı. 10-15 dk.dan fazlası zararlı diye okumuştum biyerlerde. muhtemelen titreşimi çok vermişler sana benim hoca biraz insaflı çıktı yoksa beyin sarsıntısından atlayacakktım aşağıya