- 28 Kasım 2010
- 41.700
- 138.209
- 798
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Aynen tatlım
Evet ekran goruntusuyle gelmis. Konu sahibinin numrsi falan varmis goruntudeYa konu sahibinin evine gelen kadın ekran görüntüsüyle mi gelmiş bi orayı söylese
O nasil is oyle yaİsim yerine bu kadının telefon numarasını kaydetmiş yani ona yardım edebilecek birinin numarasının isim kısmına konu sahibinin telefon numarasını kaydetmiş ve böylelikle kendisine yardım eden kişiyle değilde konu sahibiyle mesajlaşıyormuş gibi ekran görüntüsü oluyor
Aklıma takıldı. Postacının adını bilmiyorum dediniz. Kadın size bağırıp çağırınca o olduğunu anlamışsınız. Nasıl anladınız ki o olduğunu belki ondan bahsetmiyordur kadın, belki ortada postacı bile yoktur tamamen uydurmasyon, nasıl emin oldunuz sizin postacıdan bahsettiğinden? İletişime geçince anlarsınız gerçi de.
Senin aklındaki neydi?O nasil is oyle ya
Valla onceki konusunu da dusununce. Kocasinin eski karisi ugrasiyor diye dusundum. Yani kim durduk yere bi kadini 2 kere baska erkegi aramakla suclar ki. Hem de biraz konunun ustune gitse gercek ortaya cikacak sekilde.Senin aklındaki neydi?
Tamam da postacı diye sallamış da olabilir. O postacı olduğunu nerden biliyoruz bir sürü kargo şirketi ve çalışanı var sonuçta. Belki kargo firmasının adını söylemiştir ordan anlamıştır.postacinin esi konu sahibi X kim diyince postaci oldugunu söylemis
Tamam da postacı diye sallamış da olabilir. O postacı olduğunu nerden biliyoruz bir sürü kargo şirketi ve çalışanı var sonuçta. Belki kargo firmasının adını söylemiştir ordan anlamıştır.
Eğer öyleyse bu şekilde bir yöntemle suçlama yapılmış olabilir yada birisi ondan para koparmaya çalışıyor eğer ortada gerçekten böyle bişey okusaydı kadın eve girmişken orayı terketmez kocasını bekler herşeyi anlatırdı fakat kadın resmen gözdağı vermek istemişValla onceki konusunu da dusununce. Kocasinin eski karisi ugrasiyor diye dusundum. Yani kim durduk yere bi kadini 2 kere baska erkegi aramakla suclar ki. Hem de biraz konunun ustune gitse gercek ortaya cikacak sekilde.
Tazminat vs dedi mi
Yani bunu neden yapsın
Bir de sizi Nasıl bulmuş
Yani benim numaramı bulan asla evimi bulamaz mesela
kesinlikle,numaradan ev bulması imkansız kocasıyla konuşmuş demek ki konu her neyseTazminat vs dedi mi
Yani bunu neden yapsın
Bir de sizi Nasıl bulmuş
Yani benim numaramı bulan asla evimi bulamaz mesela
Evet bence bu onceki konuyla iliskili. Konu sahibi bence bu sorunu kokunden cozemiyor. Ben olsam esimide alir aksam postacinin evine giderdim. Ben bu msj yazmadim eminim bu ne is diye. Yok ya bu basit bir dolandiricilik isi degil. Eski Kadinin parmagi var. Burnuma pis kokular geliyor.Eğer öyleyse bu şekilde bir yöntemle suçlama yapılmış olabilir yada birisi ondan para koparmaya çalışıyor eğer ortada gerçekten böyle bişey okusaydı kadın eve girmişken orayı terketmez kocasını bekler herşeyi anlatırdı fakat kadın resmen gözdağı vermek istemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?