POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Kadin hakli veya haksiz,senin evini basiyor. Sen de oylece dinleyip bir de kadini iknaya mi ugrasiyorsun? O yapilan sey resmen haneye tecavuz. Polis cagiriyorum diyemedin mi? O zaman cikardi foyasi. Bu arada artik coluk cocuk bile duzmece ekran goruntusu ciktisi alabiliyor,uzerinde istedigi seyi yazabiliyor

İsim yerine bu kadının telefon numarasını kaydetmiş yani ona yardım edebilecek birinin numarasının isim kısmına konu sahibinin telefon numarasını kaydetmiş ve böylelikle kendisine yardım eden kişiyle değilde konu sahibiyle mesajlaşıyormuş gibi ekran görüntüsü oluyor

manyak mı ne ..
neyden tazminat alıcak pardon ?ortada aldatma gerçek bile olsa kaç tane kadın diğer kadından tazminat almış bugüne kadar ?
bu manyaklar böle bir plan yaptıysa bilemicem ..
ortada tezgah var .

Mesela üstte yazan numarayı ben şimdi uydurmasyon yazdım ama yazıştığım iş başvurusu için gelen kişi

dikkatli ol seni korkutup, ona buna söylerim diye tehdit edip para isteyebilir. bir daha kadın gelirse, eşime bu durumu anlattım, artık polisle avukatla bu işi çözersin de kafandan at.

Tamda dün eşim tlfda bi müvekkile böyle bir durum'un olanaklarını sayıyordu..

Nedir diye hiç sormadım, şimdi burda duyduklarımla puzzle birleşti..

Hmm, daha neler duyacağız

Aklıma takıldı. Postacının adını bilmiyorum dediniz. Kadın size bağırıp çağırınca o olduğunu anlamışsınız. Nasıl anladınız ki o olduğunu belki ondan bahsetmiyordur kadın, belki ortada postacı bile yoktur tamamen uydurmasyon, nasıl emin oldunuz sizin postacıdan bahsettiğinden? İletişime geçince anlarsınız gerçi de.

O nasil is oyle ya

postacinin esi konu sahibi X kim diyince postaci oldugunu söylemis

postacinin esi konu sahibi X kim diyince postaci oldugunu söylemis
Tamam da postacı diye sallamış da olabilir. O postacı olduğunu nerden biliyoruz bir sürü kargo şirketi ve çalışanı var sonuçta. Belki kargo firmasının adını söylemiştir ordan anlamıştır.

haklisiniz belkide konu sahibi kadin bagirip cagirinca panikledi ve öyle yorumladi zaten eve almasi bile basli basina tamamen yanlis bir davranis

Valla onceki konusunu da dusununce. Kocasinin eski karisi ugrasiyor diye dusundum. Yani kim durduk yere bi kadini 2 kere baska erkegi aramakla suclar ki. Hem de biraz konunun ustune gitse gercek ortaya cikacak sekilde.
Eğer öyleyse bu şekilde bir yöntemle suçlama yapılmış olabilir yada birisi ondan para koparmaya çalışıyor eğer ortada gerçekten böyle bişey okusaydı kadın eve girmişken orayı terketmez kocasını bekler herşeyi anlatırdı fakat kadın resmen gözdağı vermek istemiş

Tazminat vs dedi mi

Yani bunu neden yapsın

Bir de sizi Nasıl bulmuş

Yani benim numaramı bulan asla evimi bulamaz mesela
Tazminat vs dedi mi

Yani bunu neden yapsın

Bir de sizi Nasıl bulmuş

Yani benim numaramı bulan asla evimi bulamaz mesela
kesinlikle,numaradan ev bulması imkansız kocasıyla konuşmuş demek ki konu her neyse

Evet bence bu onceki konuyla iliskili. Konu sahibi bence bu sorunu kokunden cozemiyor. Ben olsam esimide alir aksam postacinin evine giderdim. Ben bu msj yazmadim eminim bu ne is diye. Yok ya bu basit bir dolandiricilik isi degil. Eski Kadinin parmagi var. Burnuma pis kokular geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…