POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Daha oncede boyle bir konu hatırlıyorum dolandırıcı oldukları anlaşılmıştı ....yakın zamanda sizi arayıp susma karşılığı para bile isteyebilir... eşinize gelir gelmez anlatın gizleyip işi kendiniz için daha fazla çıkmaza sokmyın... kesinlile çıktıyla sizi itham etmelerine müsade etmeyin inanmayın

tüm sayfaları okuyamadım ama önceki konunuzda bir telefon olayı başınıza gelmiş.eşiniz bu seferki olaya inanacak mı bilemedim.çok garip bir olay.suçsuz olduğunuza inanıyorsanız 5 dakka bile durmayın şikayet edin.yani durduk yerede herkesin evine postacının eşi gelmez sanırım.çok şaşırdım bu konuya dolandırma demişler ama dolandırıcı bilmez mi bu savcılığa verilir sahte olduğu ortaya çıkar diye.siz yine eşinizle konuşun önce sizden duysun sonrada savcılığa gidin.

Dolandirici boyle acemice hareket etmez haklisiniz.

Onceki konuyuda hatirliyorum hatta tekrar baktim yaniliyor muyum diye.

Ben mi cok fesadim bilnem ama birisi ugrasiyor konu sahibini kotu gostermek icin.

Tanımadığınız kadını eve mi aldınız? Ya başınıza bir iş gelseydi.
Bir de o kadının bağırtılarını hakaretlerini mi dinlediniz?
Devir öyle kötü ki başınıza her şey gelebilirdi soyulabilirdiniz öldürülebilirdiniz vs
Şükür namazı kılın sadaka verin bence...
Keşke hemen polis çağırsaydınız.

Kapiyı suratina kapatip polis cagiriyorum derim olur biter .Suçlu kimse ortaya çikar zaten .
Niye iceri aldıniz.Kargocu notunu birakip gider niye telefonla muhatap oldunuz .
Hicbirşey doğru duzgün gitmemiş anlamadım ki .

Konu sahibi çıktı derken screenshot mu vardı elinde?

Konu sahibi ekran görüntüsüylemi gelmiş

Daha öncede o kadar saçma ve gerçek dışı konunuzu okudum ki bu da bana pek anormal gelmedi. Telefonunuzdan mesajı eşinizin kızı fln atmış olabilir mi? Gelen de postacının eşi degil eşinizin eski karısının göndermiş olduğu biri fln?

Ben yalan oldugunu sanmiyorum ama o gunu iyi hatirlayin eve kimler geldi kimin ellerindeydi telefon ispat edin esinizlede bian once konusun esjniz varken postacida gelsin karisida onlarlad akarsilasin iki aileninde huzuru kacmasin. Cocuklarinizin yaninda baska bir cocuk varmiydi. Yada genc birisi sizi kiskanan postaci yazio uzaktan die bielrek yapilmis birseyde olabilir ins sorununuz hallolur

Watsup hackerlar tarafından çalınabiliniyor sanırım bende bizim kredi kartı dolandırıcısı buldum bir kızım Watsup dan yazdı bana

Ben yalan oldugunu sanmiyorum ama o gunu iyi hatirlayin eve kimler geldi kimin ellerindeydi telefon ispat edin esinizlede bian once konusun esjniz varken postacida gelsin karisida onlarlad akarsilasin iki aileninde huzuru kacmasin. Cocuklarinizin yaninda baska bir cocuk varmiydi. Yada genc birisi sizi kiskanan postaci yazio uzaktan die bielrek yapilmis birseyde olabilir ins sorununuz hallolur

Senin nickini hatirliyorum yine telefonla ilgili bi mevzun vardi. Hep sen masumsun sana gore. Kadin kapina gelmis tehdit savuruyor. O durumda aninda polis cagirirdim, sikayetci olurdum. Sen saldirgan ve tanimadigin bi kadini eve almissin. Öldürebilirdi de seni. Cok ilginc. Kocan bikti mi bakalim bunlardan merak ediyorum

Çıktı diyorsunuz ben bile şimdi numara verseniz düzmece ekran görüntüsü yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…