POSTACININ KARISI KAPIMA KADAR GELDI COK SASKINIM

Neden postaci peki? Ben kargocuya postaci diyen birini hic gormedim, siz dalga mi geciyorsunuz acaba bizimle? Bir de bu telefon skandallari neden hep sizi buluyor acaba?

ptt kargoya ben de postacı diyorum. ama o eve getirmiyor sanırım. şubeden alın diyor. yani bana öyle oluyor.

En son dün 15:20 de girmiş buraya konu sahibi.
Eşimle konuşup size haber veririm diyerek buradan çıkıp, insanları meraklandırmanın alemi nedir? Anlamıyorum.
Böyle konular bana sahte geliyor, yani şuraya girmek için 5 dk da mı zamanınız yok? Bakalım ne uçuk şeylerle buraya döneceksiniz...

Birde ne kadar doğru bilmiyorum bir arkadaş bize saçma sapan msjlar atıyordu, sonra whatsup hesabım hacklendi dedi, özür diledi, mail adresini hackleyen biri WhatsApp ı da kullanabilmiş, nasıl bilmiyorum
Bitane postaci varmis kimin kocasi cezaevinde kim dul kim bekar biliyomus.
Kocasi Cezaevinde olan birinin adina sahte face acilmis kocasinin arkadaslariyla konusulmus.bu sahte face acanda milleti dolandiran adamin karisi denildi.sonra biri telf baglandi bu sahte hesap acan kadin bi baska kadini asansor icinde tehdit edip darp etmis ve senet imzalatmis.neden darp ettin denilincede adam diyoki karim beni kiskandigi icin dedi.dolandiricilik yok diye.
Anlatabilmisimdir umarim.
Cok temkinli olmak lazim.sen konusmasan bile senin adina belliki hesap acip konusuyolar bide tehdit ediyolar soylerim deyip para koparmak icin.

Aynen bu aralar sosyal medyalardan dolanricilik olaylari gündemde bi proğramda izlemistim yakin bi kac gun icinde hatta .

Hala mesaj yazarak bu konuya prim veriyoruz. Yazmayalım diyorum. Konu da düşsün. Hiç inandırıcı değil. Harcadığınız zamanınıza yazık.

Sizin numaranız gözüküyor mu ? Sadece whatsapp resminiz mi var?

+1

eşinizle konuştuğunuzda çok kötü şeyler olmamıştır inşallah konunuza girmeyince gerçekten endişelenmeye başladım....

Diğer konularda da sizden garip bir enerji alıyordum hala da öyle, sizde garip bir şeyler var.
Bana da sık sık kargo gelir, posta gelir; ama bunlarda hep sirket telefonundan ararlar beni, postacının şahsî numarasından hiç aranmadım, elin adamının numarasının ne işi varki sizde. (Ben de küçük bir yerde oturuyorum bu arada.)
Konuda yok eski eş değil kesinlikle demişsiniz; ama yüksek ihtimal eski eş yapmış diye bağlayacaksınız.

Bir kac gun once bana bir telefon geldi tanimadigim bir numaraydi sanki hoparlor acik gibi ses uzaktan geliyordu.
Tanimadigim bir adam "Beni 21.45 te aramissiniz sevgilimle kavga ettik sizin yuzunuzden" dedi Sasirdim "Ben mi aramisim" dedim. "Evet siz aradiniz simdi sevgilim aciklama bekliyor" dedi soka girdim telefonu kapadim.

Onceki konunuzdan bir alinti Nekadar tuhaf bu tur olaylarda hep sizin basiniza gelmis ve hic de haberiniz yok telefonuzundan gercekten cok ilginc ve adamin şahsi numarasinin sizde olmasi düşündürücü

şuan aşırı şaşırdım sürekli aynı şeyin olma ihtimali der susarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…