Poşet Sararak Göbek Eritme Yöntemi

ben şu anda 22 yaşınadyım daha 15 yaşındayken 80 kiloydum,liseye başladıktan sonra kilolarım sorun oldu benm için.internet yoluyla,tv den duyduum bütün diyetleri yazdım bi kagıda ve hepsinn ortak noktalarını aldım.mesela sabahleyin 1 bardak elma suyu sirkesi(su ile karıştırın)muazzam bişey.diyet yanı sıra poşet balayarak spor yaptım,normal sporda terlediğinzin 3 katı terliyosunz.streç baglamanıza gerek yok poşette işinizi görür.örneğin ben günde yarım saat step yaptım poşet baglayarak çok faydasını ördüm.2 yıl gibi bi sürede 28 kilo verdim tabi 2 yıl boyunca hep diyet yapmadım arada bi bıraktık ama bırakmalarımda hiç kilo almadım.şu anda 52kiloyum.kilo insanın özgüvenini kıran iğrenç bişey allah kimseye vermesin...

aynen arkadaşım kilo insanın kendine duyduğu öz güveni kırıyor...nefret ediyorum kilolarımdan...

ya ben dün akşam sardım göbeğime streç filmi öle ses falan yhaptıgı yok ama terlemedimde ben tek kat sardım ondanmı acaba siz kaç kere sarıosunuz

göbekte poşet ya da naylon uzun kalırsa çatlak oluyor dikkat edin bence uzun kalmasın ve kesinliklid erek cilde temas etmesin cilt enfes alamadığı için zararlı olurlmaz::enbuyukkk:

kesinlikle katılıyorum.
ya bence poşet sarmak gerçekten tereltiyor ben de denemedim değil ama poşetle uyumak biraz sakıncalı gibi geldi bana da.

ben gece yatarken hiç denemedim ama spor yaparken hem bacaklarımı hemde karnımı streç filmle sarıyorum gerçekten etkisi oluyor :):)

arkadaşlar benimde kilo problemim vardı herşeyi denedim akla gelebilecek.hemenucuzal.com sitesinden termal sahuna sort aldım çok rahat kilo verdim tavsiye ederim.. memnun kalıcanızdan eminim.

ben bunu 3 yıl önce denedim ama gece yatarken değil
gün içinde göbeğimi sardım
ve selülitlerimle ilgilide sorunum vardı
bacaklarımada sardım
ve egzersiz yaptım 1 saat kadar
sürekli hareket halinde olunca vucüt ısınıyo ve çabuk terliyosun
1ay kadar yaptım ve 6 kilo vermiştim
tabi yediklerimizede dikkat edicez yerimseniben

caım ben elma sirkesiyle gargara yapıyordum ardından dişlerimi fırçalıyordum iyi temizliyor. Göbeem için sabahları içmeye başlarım.
Aç karınla mı içiyorsun, gece de içmek işe yarar mı?
Bir su bardağına ne kadar koyoyorsun.
14 Marttan beri incelme oldu mu sende, faydasını gördünmü :)

En kolayıma gelen yöntem bu deneyeceğim ama tadına katlanmaya değmeyecekse başlamayayım :)

midenize dikkat etmek kosulu ve gunde bir kaç tatlı kasıgını gecmemek sarti ile evet

bence de reklam haplar çok zararlı benim arkadaşııııııııım kilo verdi ama kan değeri falan düştü

elma sandaloz ve akailer ve de lahana hapları hikaye ..sakın paranızı kaptırmayın ..diyet yapmadıgınız ve egzersiz le beslemediginiz surece kilo falan verilmiyor.. o hapların hepsinden 2 kutu kullandım ..tık olmadı ..lahana diyeti ..ve biraz dans.. :)))

aslında denenebilir ama vücud nefes alamazsa doğal olarak sulu idrar atar yani ter...
çok sağlıklı oldğunu dşünmüyorum vücudu nefessiz bırakmak bir yerde

bunlar çok sağlıksız... diyetisyenler,doktorlar hiç önermiyo.. onların yerine düzenli bir şekilde mekik çekin..

Ben bir hafta yaptim dayanamadim cünki artik sabah kalktigimda o terleyen yerler okadar tatli tatli kasiniyorduki göbisim bu seferde iz kalacak yirtilacak diye korktum( Dogumdan sonra göbis kaldi ama catlaklar yoktu , catlak olusacak diye biraktim ama ise yariyor !!! Sabah kalkar kalkmaz yaninizda birisi varsa bebegi verin banyoya kosmaniz gerekior...

o terleyip havasız kalan yerlerde çok kolay bakteri ürer. Mantar falan olmayasınız dikkat edin. Mekiksiz zor bu işler. Seve seve çekicez şu lanet mekiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…